Gigi Becali este un tata fericit. Fiica lui, Alexandra, a intrat cu brio la Facultatea de Drept!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:21

Tanara a fost admisa cu o nota mare, lucru care l-a facut sa se simta mandru pe celebrul sau tata!

Tanara Alexandra poate fi deja numita viitoarea doamna judecator sau avocat. Adolescenta i-a crescut pana la cer mandria tatalui si a familiei atunci cand a fost admisa la Facultatea de Drept a unei universitati particulare.

Alexandra a inceput vara in forta, cu o nota foarte mare la examenul de Bacalaureat. Aproape de 9,50  a fost media generala cu care fiica mijlocie a finantatorului Stelei a iesit de pe bancile liceului.

N-a stat mult pe ganduri in alegerea viitoarei cariere: Alexandra stia de mica faptul ca vrea sa urmeze Dreptul. Zis si facut!


In urma cu aproximativ doua saptamani, adolescenta a sustinut examenul de admitere: o proba scrisa, cu intrebari grila dintr-un domeniu la alegere. Cunostintele acumulate in timpul liceului i-au adus nota 9 la examen si 9,21 ca medie finala la admitere. Cum sa nu se mandreasca tata cu o astfel de comoara?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi

tanara a reusit o performanta deosebita la admitere, tatal ei are grija sa o mentina „cu picioarele pe pamant”.
Acum, tanara abia asteapta sa inceapa anul universitar si sa desluseasca toate secretele legilor. O mai despart doar cativa ani de cariera mult visata!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.