Gigi Becali, gest de suflet pentru Cornel Patrichi! I-a dat loc de veci in cimitirul sau din Pipera langa lac dupa ce autoritatile au spus familiei ca nu e loc pe aleea celebritatilor de la Bellu

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 21:34

Gigi Becali a demonstrat inca o data ce suflet mare are, iar gestul sau fata de marele coregraf a fost mai mult decat uluitor.

Jurnalista Cornelia Ionescu de la WOWbiz a dezvaluit in premiera la "Teo Show" gestul pe care Gigi Becali l-a facut fata de marele coregraf: Un om atat de mare nu mai are loc pe aleea celebritatilor de la Bellu. "Duminica seara, la wowbiz.ro, am publicat un material in care am specificat un lucru dureros pentru un mare om ca cei de la UNITER au informat familia ca nu mai este loc la cimitirul Bellu.

Familia se astepta ca marele coregraf sa moara, starea lui se agravase. In schimb, Gigi Becali a mai facut un gest extraordinar si i-a oferit un loc de veci intr-un cimitir din Pipera, aproape de rudele dansului, intr-un loc, la marginea lacului pentru ca stia ca domnului Patrichi ii placea sa pescuiasca."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”