Gigi Becali, implicat într-un nou accident rutier! Este al doilea din ultima lună! Ce a făcut patronul FCSB, după coliziune

Autor: Diana Ghita

Gigi Becali a avut un nou accident de mașină

Sursa: Profimedia

Gigi Becali, cunoscutul patron al FCSB, a fost implicat miercuri, pe 28 august, într-un nou accident rutier. Acesta s-a produs pe Bulevardul Pipera, din București, nu departe de locuința sa.

Accidentul în care a fost implicat Gigi Becali a avut loc astăzi, în jurul orei 11:55. Acesta s-a produs între un autoturism Rolls-Royce, de aproximativ 500.000 de euro, deținut de afacerist, și un vehicul marca Skoda. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu daune materiale.

Ce a făcut Gigi Becali, după accident

Potrivit unui martor ocular, care a postat incidentul pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, dedicat problemelor din trafic, coliziunea a provocat avarii laterale semnificative Rolls-Royce-ului, în timp ce

starea vehiculului Skoda nu a fost clar precizată.

Conform evz.ro, Becali și celălalt șofer au decis să soluționeze incidentul printr-o constatare amiabilă, astfel au evitat implicarea poliției. Gigi Becali a rămas la locul accidentului timp de câteva zeci de minute, pentru a se asigura că situația este sub control și că nu există alte probleme.

Acesta nu este un caz izolat pentru Gigi Becali, care se află la al patrulea incident rutier din ultimul an.

Acesta este al doilea doar din ultima lună. În septembrie 2023, patronul FCSB-ului a fost implicat într-un alt accident minor, când mașina lui a fost lovită ușor în spate în zona Gorjului, din București, în timp ce conducea un Rolls-Royce Ghost Black Badge, evaluat la aproximativ 500.000 de euro. Nici atunci, poliția nu a intervenit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Citește și: Gigi Becali, accident de mașină în această dimineață, chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum se simte patronul FCSB

Gigi Becali a fost implicat într-o serie de accidente rutiere

Un alt incident notabil a avut loc în noiembrie 2023, când milionarul, în timp ce se întorcea de la biserica din Pipera, a fost nevoit să evite o coliziune cu un alt vehicul pe centura Capitalei.

În urma manevrei, a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat într-un șanț. În urma impactului, Becali s-a ales cu o fisură la o coastă. Ulterior acelui accident, firma de asigurări i-a plătit 200.000 de euro, iar patronul FCSB a reușit să recupereze vehiculul pentru 160.000 de euro, în condițiile în care reparațiile ar fi fost estimate la 330.000 de euro.

„Am primit şi 100.000 de euro daune pentru coasta fisurată, pentru tratament.

Când eşti cu Hristos, eşti ca un leu între câini şi vulpi. Sunt cu Hristos şi cred în El şi sunt ca un leu între câini şi vulpi”,  declara omul de afaceri, la acel moment, conform sursei citate.

Citește și: Gigi Becali, desculț într-o benzinărie! Imaginea care a devenit virală în mediul online

Seria de accidente a continuat și în iulie 2024, când Becali a fost implicat într-un alt accident în care a lovit un vehicul în care se aflau două femei.

Din fericire, nici atunci nu au fost raportate victime, întrucât accidentul s-a soldat doar cu daune materiale.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.