Gigi Becali, la un pas de a iesi din inchisoare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 09:20

Dar si la un pas de paralizie! Expertiza medico-legala a aratat ca, intr-adevar, problemele de sanatate ale latifundiarului sunt foarte grave, iar astazi, instanta urmeaza sa dea un verdict.

Sanatatea lui Gigi Becali atarna de decizia pe care o vor lua magistratii astazi.  El  a venit la Curtea de Apel pentru ultimul termen dat de instanta la cererea sa de intrerupere a pedepsei din motive medicale. Latifundiarul din Pipera poarta in continuare gulerul cervical.

Noua avocata a lui Gigi Becali, Maria Vasii a confirmat faptul ca milionarul din Pipera este la un pas de paralizie! Tocmai de aceea, trage nadejde ca va fi lasat sa se opereze.

Daca instanta ii va aproba cerea de intrerupere a pedepsei, Gigi Becali ar vrea sa se opereze la o clinica din Munchen, la  un medic care l-a mai tratat si in trecut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe langa faptul ca Gigi Becali isi doreste sa se opereze in strainatate, el ar mai vrea ca in incinta spitalului sa nu fie pazit de gardieni.

Instanta a ramas in pronuntare, iar  pana la sfarsitul zilei judecatorii vor lua o decizie in privinta eliberarii milionarului.