Gigi Becali nu vrea ca sotia si cele trei fiice sa il viziteze in inchisoare! Afla detalii NECUNOSCUTE despre condamnarea latifundiarului din Pipera

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 00:05

Jurnalistul Dorin Chiotea a vorbit in exclusivitate pentru emisiunea WOWbiz despre condamnarea lui Gigi Becali.

 Miron Cozma a vorbit si el despre conditiile pe care Gigi Becali le are in inchisoare, el vorbind din proprie experienta.  Fostul Luceafar al huilei a dezvaluit ca lucrurile nu vor fi deloc roz in penitenciar pentru Gigi Becali deoarece conditiile sunt insalubre. latifundiarul va trebui sa doarma intr-o camaruta cu un pat acoperit cu o saltea murdara, unde colcaie gandacii sau e vizitat de sobolani, cu igrasie pe pereti si cu o zi pe saptamana stabilita pentru dus.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/gigi-ac26361b2bbeaf1983caa64f84bbea81.jpgEl nu va bebeficia de alte imbunatatiri asa cum se procedeaza in America cand un condamnat isi poate aranja celula asa cum isi doreste. Miron Cozma a spus ca becali va trebui sa uite de costume si parfum si sa imbrace o salopeta obisnuita in care sa fie dus afara pentru a executa anumite munci.


"Eu nu lovesc intr-un om cazut, asa cum au facut altii cu mine.
Constat cu stupoare ca oamenii lui, cei de specialitate, il invata numai tampenii. Gratiere inseamna recunoasterea faptei. Din cate tin eu minte el zicea ca e nevinovat. In al doilea rand, Traian Basescu nu il va gratia. Ma mir ca plateste astfel de avocati. El mai are inca dosare. Presedintele nu il va gratia pana cand aceste dosare nu vor fi rezolvate.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/gigi2-58dd813c00ee784007fd0f0d51408b85.jpgEu il consider pe Gigi cel mai putin vinovat in acest caz.
Ci ministrii de atunci. Sa nu imi spuna mie nimeni ca Babiuc nu stia de importanta strategica a acelor pamanturi. Cu siguranta si prim-ministrul a stiu de aceasta afacere", a spus Miron Cozma. 

"Gigi Becali, ca si Adrian Nastase, precum si ceilalti ministri, merg in penitenciar in conditiile castigate de mine. In 2000, cand am mers acolo, detinutii aveau doat TVR 1, atat. Toti erau tunsi, rasi in cap, conditiile de detentie erau mizerabile, detinutii erau legati de gratii, batuti de garzi.
Mancau fasole cu viermi si alte insecte. Acum au mancare mai buna, au conditii mai bune, asta se datoreaza mie, care am luptat 7 ani pentru aceste drepturi." 


"Problema este ca detinutilor nu li se creaza mediul ambiant ca sa sociazeze cu familia. Daca un detinut ar avea un telefon in camera s-ar elimina multe dintre probleme. Fiecare detinut are stabilita o zi pe saptamana pentru dus.
Nici nu va imaginati ce e la Jilava, gandaci, plosnite si alte goange, sobolani", a avertizat Miron.