Gigi Becali, ocrotitorul săracilor! Tot mai mulți români caută cu disperare un leu pentru o pâine la poarta milionarului milostiv!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2022, 20:15

Mulți români ajunși la sapă de lemn apelează la ajutorul lui Gigi Becali, cel care de-a lungul timpul a ajutat mulți oameni nevoiași, doborâți de grele încercări!

În vremurile acestea dificile pe care le trăim cu toții, tot mai mulți români caută cu mare disperare un leu pentru o pâine. Cei mai amărâți dintre ei nu mai găsesc milă la Guvern, ci la poarta lui Gigi Becali.
Milionarul milostiv din Pipera și-a făcut deja un obicei la început de an, când împarte cu săracii câte puțin din bogăția lui. Atenție însă, numai cei care au poveste nu doar o mâna întinsă primesc pomană.

Gigi Becali, ocrotiorul săracilor! Tot mai mulți români caută cu disperare un leu pentru o pâine!

Ca la pomul lăudat! Așa s-au strâns oamenii în curtea palatului lui Gigi Becali. Amărâții amărâților au aflat din gură în gură că la început de an, milionarul din Pipera face acte de caritate, așa că și-au dat întâlnire că la un semn în față porților aurite.

Tineri, bătrâni, părinți cu copii mici în brațe, bolnavi pe picioarele lor, sau în cărucioare cu rotile și cârje s-au strâns ciorchine, fiecare cu mâna întinsă și fiecare cu povestea lui și toți nerăbdători să primească bani de la cel mai milos dintre milionarii României.

"Le-am spus să vină! Le-am dat o dată pe 1 Decembrie, după aia le-am spus să vină de sărbători.

Ei și-au dat vorba de la unul la altul și veniți pe cinci, adică după sărbători. Așa veneau în fiecare zi, în fiecare zi și atunci am zis să le spun să vină pe cinci, acum le dau pe cinci și spun: să nu mai veniți decât pe cinci iar, că să știe, că mi-e milă de ei să-i las să stea pe aici! Stau ore în șir! Le dau acum dar sunt mulți care vin degeaba! Jumătate din ăștia nu o să primească nimic! Că ei vin și cu toată familia, dar ce să faci...
vin de nevoie! Și eu îi triez!(...) Eu nu le dau lor, îi dau lui Hristos! Când dai lor, îi dai lui Hristos! Mi-e milă, pentru că știi care-i treaba, Dumnezeu a făcut bogați și săraci, dar știi de ce i-a făcut pe săraci, că Dumnezeu putea să îi facă pe toți bogați! El i-a făcut pe săraci pentru bogați! Că să ne mantuim prin ei!",
a
spus Gigi Becali.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Îmbrăcat sport, cu hanorac, pantalon de traning și căciulă pe cap, dar cu buzunarele pline de bancnote de 200 de lei, Gigi Becali și-a făcut apariția în mijlocul săracilor, care după cum spune el, mulți au cu adevărat nevoie de ajutor.

Citeste si: Gigi Becali a șocat întreaga țară! Omul de afaceri a dezvăluit detalii despre adevăratul motiv pentru care Petrică Mîțu Stoian a murit

Citeste si: Povestea inedită a ciobanului filozof din vârf de munte, la Asta-i România! O mie de povețe și trei sute de oi sunt singurele sale averi!