Gigi Becali, OPERAT de URGENȚĂ! Ce a pățit patronul FCSB

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 29 iul 2022, 15:40
Gigi Becali la marșul de după parada gay
Sursa: captura video TV

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost operat de urgență. Iată ce a pățit multimilionarul.

Gigi Becali a avut probleme serioase la umăr, care au necesitat efectuarea unei operații de urgență. Becali a dezvăluit că avea tendonul rupt, dar nu a realizat acest lucru.

"M-am operat la umăr, o operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt.

Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat", a declarat Gigi Becali.

Becali a participat ieri la un marș de protest după parada gay, prilej cu care a mai fost protagonistul unor derapaje. Becali a ieșit să "curețe străzile", afirmând că fără această acțiune s-ar fi produs ulterior accidente rutiere în centrul Capitalei.

„Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului. Pe unde ei au trecut, noi mergem cu icoane, cruci, apă sfinţită și facem rugăciuni. Sfinţim locul pe lângă care ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate ca să nu se întâmple accidente. Mergem de la Victoriei până la Piaţa Universităţii, altfel mor oameni după aceea” , a declarat Gigi Becali la România TV.

Citeste si: Gigi Becali, prima reacție după reproșurile primite de la Aurel Pădureanu: "Nu e treaba mea. Eu nu am case să le dau"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gigi Becali vrea să îl dea afară pe Todoran

Rapid a învins ieri, pe teren propriu, FCSB cu scorul de 1-0, iar Becali a declarat după meci că l-ar da afară pe antrenorul Dinu Todoran, dar nu are pe cine să pună în loc.

"Nu am pe cine să pun... M-am interesat, Todoran antrenează bine, dar nu-l ascultă jucătorii.

Dacă nu-l ascultă, n-ai ce să faci",  a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali a dezvăluit, în intervenția făcută la TV, că tot el a făcut schimbările și la meciul cu Rapid. "Am greșit că l-am scos pe Olaru. Eu am greșit(...) "Coman, iar, nu știu ce-i cu el. Dacă o să fie așa, probabil o să îmbătrânească pe aici, prin România.

Pe Coman cine să dea bani? Pe Moruțan vreau 3 milioane. Să-l anunțați pe Terim. Înseamnă că ăsta e Moruțan cel adevărat. Dacă a jucat 3-4 meciuri așa... A zis că face, că drege. Aseară era pe acolo. Se ascundea de minge, trăgea aiurea... Făcea niște tâmpenii", a mai declarat Gigi Becali.

Citeste si: Cum arată Claudia Naboiu, singura fiică a lui Victor Pițurcă. FOTO

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.