Gigi Becali, oprit de poliție în timp ce se afla în direct la TV. Ce i-a spus politistului

Autor: L.S.
Actualizat: 14 nov 2020, 17:05

Gigi Becali a fost oprit de poliție în timp ce se afla în direct la o emisiune de televiziune.

Gigi Becali se afla în direct prin telefon la TV, la Pro X, după meciul FCSB-Guimaraes. În timp ce se afla în direct la emisiune, omul de afaceri a fost oprit de poliție.

Uite, din cauza voastră, că vorbeam la telefon, m-a oprit și poliția!”, a spus Becali la Pro X.

Cu toate acestea, Gigi Becali nu a avut probleme cu oamenii legii, care au fost interesați de rezultatul partidei de fotbal.

„0-0 s-a terminat”, a fost replica pe care patronul celor de la FCSB a oferit-o, după ce a fost întrebat care a fost scorul final al meciului FCSB – Guimaraes, potrivit digisport.ro.

Citeste si: Va fi scandal! Fosta sotie a lui Bogdan Draghici a facut reclamatii de acum 2 ani, dar Politia si Protectia copilului nu au crezut-o: "Nu exista probe, esti paranoica"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: TERIFIANT! Fiica vitregă a lui Bogdan Draghici le-a marturisit anchetatorilor cum s-au petrecut violurile: ”Mi-a spus că nu intră și eu simțeam chestia aia și mă durea! (…) Eram șocată!”

Citeste si: Familia lui Gheorghe Dinca a fost audiata noua ore. Sotia criminalului a inceput sa tremure, sa se balbaie si sa se contrazica in declaratii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.