Gigi Becali pe perfuzii, dupa ce mama si verii lui au avut coronavirus

Author: Luiza Stama
Actualizat: 14 oct 2020, 14:52
Gigi Becali

Dupa ce in familia lui Gigi Becali au fost mai multe persoane infectate cu coronavirus, latifundiarul din Pipera a decis sa primeasca un tratament pentru intarirea imunitatii.

Gigi Becali a facut mai multe declaratii in ce priveste pandemia si infectarile cu coronavirus si a spus raspicat ca nu poarta masca pentru ca asa i-au spus medicii lui. Desi latifundiarul a refuzat sa poarte masca de protectie, dand impresia ca nu se teme de coronavirus, iata ca el a ales sa ia o masura care sa il ajute in eventualitatea infectarii.

De ce a fost Becali pe perfuzii?

Gigi Becali si-a facut un tratament de vitaminizare, dupa ce mama si verii lui, fratii Victor si Giovanni au avut coronavirus. Astfel, patronul de la FCSB s-a dus la o clinica, unde a stat pe perfuzii ca sa se asigure ca isi creste imunitatea. Tratamentul ar fi unul secret, sustine prosport.ro.

Becali a refuzat sa poarte masca inca de la inceputul pandemiei!

Cu mastile, ca sa stie toata lumea. Eu nu pun masca. De ce? Nu ca nu respect regula. Eu am, si recunosc si astia de la Ministerul Sanatatii, ca clinica lui Becali de oncologie e cea mai buna din Romania. Si daca am doctor specialist si imi spune: Domnul Becali… Si nu fac propaganda impotriva… Doar spun ce imi spun mie doctorii. Eu fac ce spun doctorii mei.

Pui masca, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun masca, sa nu scada oxigenul, sa nu scada imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta inseamna covid, vitamina C, vitamina D, zinc. Fa-le p-astea si ai terminat cu covid.

Ce, Dumnezeu l-a facut pe Dumnezeu cu masca? L-a facut fara masca. Daca nici ei n-au incredere in putearea lui Dumnezeu si Iisus…oamenii ar zice ca nu mai are putere Biserica, Sfantul Maslu, cum sa poarte un ierarh masca? Fetele mele poarta masca, cred.

Si nevasta mea poarta masca. Eu nu port masca pentru ca eu ma duc la Sfantul Maslu si la Liturghie in fiecare zi. Si daca ma duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru ca noi suntem tara ortodoxa.

Ne imbolnavim, ne imbolnavim. Cine se imbolnaveste se duce la doctor. Noi avem in ADN nostru avem Sfanta Liturghie in sange. Ne protejeaza Dumnezeu si nu murim de Covid”, spunea la Antena 3, Gigi Becali.

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.