Gigi Becali, prima reacție după reproșurile primite de la Aurel Pădureanu: "Nu e treaba mea. Eu nu am case să le dau"

Author: Marina Ionescu
Gigi Becali, prima reacție după reproșurile primite de la Aurel Pădureanu:

Gigi Becali a reacționat, după ce Aurel Pădureanu a spus că nu a vrut să îl ajute după moartea soției sale, Cornelia Catanga. 

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu se confruntă cu probleme financare. Artistul și fiul său urmează să fie evacuați din vila unde au stat mai mulți ani cu chirie, iar acesta caută disperat un loc unde să se poată muta o perioadă de timp.  

Citeste si: Ce medicamente a luat, de fapt, Cornelia Catanga, înainte de deces. Combinația a fost „ciudată și nefericită”, spune un medic

Aurel Pădureanu, dezamăgit de Gigi Becali

Aurel Pădureanu, soțul regratatei Cornelia Catanga i-a cerut sprijin financiar lui Gigi Becali, doar că aceast i-ar fi trimit să stea la căminele de nefamiliști. 

"Gigi Becali ne-a zis să mergem să stăm la cămin. Păi eu sunt muzician, eu cu copilul meu sunt om să stau la cămin? Acolo la cămin au bagat oameni, cum să spun? Care sunt ultimii oameni.

Noi suntem artiști, am bucurat sufletele la milioane de oameni. Nu e corect. A zis ca nu are de unde. I-am cerut doar două cămăruțe vechi, ca îmi chemam oameni să le repar.

Acum mă duc să stau la bloc o perioadă până găsesc ceva la curte. În chirie, să văd de unde plătesc, că bani nu mai am de unde, Cornelia avea bani de handicap, dar a murit.

O să stau cu cerșeala, pe la familie", a spus Aurel Pădureanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Familia Corneliei Catanga ar putea să o exhumeze pe artistă: ”Au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei”

Gigi Becali a mărturisit că este de acord să îl ajute pe Aurel Pădureanu, dar nu are cum să îi ofere o casă.

Poate, dacă era vorba de o familie numeroasă, găsea o soluţie.

Pentru Aurel Pădureanu și fiul său, Gigi Becali a pus totuși la dispoziție două locuri la unul dintre căminele pe care acesta le deține în București.

" Ceea ce pot să le ofer e un loc la cămin, la cele două cămine pe care le am, unul în Berceni și altul în Ghencea.

Mai mult nu am ce să le dau, pentru că nu este treaba mea. În cazul în care ar fi fost vorba de o familie cu 10 copii atunci poate aș fi făcut un efort să le ofer o casă undeva, dar așa… eu nu am case să le dau", ar fi spus Gigi Becali.

Mai mult, Pădureanu este dezamăgit și de jurnalista Mara Bănică, despre care spune că o considera apropiată, însă ultimele sale intervenții publice nu i-au picat tocmai bine.

Citeste si: Situație incredibilă la înmormântarea Corneliei Catanga! Ce a făcut o femeie în momentul în care a fost ridicat sicriul? Este ireal

" Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce", a afirmat soțul Corneliei Catanga