Gigi Becali susține că a achiziționat un medicament pentru COVID-19: "Am plătit 120.000 de pastile, vin din Rusia"

Autor: A.I.

Gigi Becali a declarat la TV că a achiziționat un medicament pentru COVID-19. El a spus ca a comandat 120.000 de pastile și că acestea vin din Rusia.

”Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș.

Ei distribuie mai departe unde e nevoie. (…) Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”, a declarat Gigi Becali la TV. 

Peste 3.000 de teste se pot face în prezent gratuit la clinica lui Gigi Becali pentru că a fost achiziționat un laborator de specialitate, iar unitatea medicală a primit acreditare din partea Ministerului Sănătății, potrivit DC News.

Primul pacient vindecat de COVID-19 la Spitalul Suceava

Primul pacient vindecat de COVID-19, internat în Spitalul de Urgență Suceava, este un medic din secția Boli Infecțioase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicul a fost printre primii care s-au îmbolnăvit, cu o formă destul de severă de boală, informează  Monitorul de Suceava. Acum a primit al doilea rezultat negativ consecutiv la testare și se poate întoarce în activitate. Vestea vindecării primului pacient internat la Suceava a avut un efect benefic asupra moralului personalului, care în aceste zile a fost supus unei presiuni extreme.

 

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.