Gigi Hadid a fost arestată în Insulele Cayman. În bagajul modelului se afla o substanță interzisă

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 19 iul 2023, 15:01
Gigi Hadid a fost arestată în Insulele Cayman
Sursa: Facebook Superficial

Supermodelul Gigi Hadid, cunoscută pentru corpul ei de invidiat și relațiile ei cu diferite celebrități, a fost arestată pentru posesie de marijuana.

Reprezentanții cunoscutei Gigi Hadid au confirmat că aceasta a fost arestată sub acuzația de posesie de marijuana în timp ce se afla în vacanță în Insulele Cayman, săptămâna trecută.

Citește și: Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, cel mai nou cuplu din showbiz? Iată cum fost surprinși cei doi la o petrecere

Gigi Hadid a fost arestată în Insulele Cayman

În data de 10 iulie 2023, Gigi Hadid, alături de prietena ei Leah Nicole McCarthy, au fost oprite de ofițerii vamali după ce au ajuns în insule cu un avion privat, pe Aeroportul Internațional Owen Roberts. Cele două au fost supuse unei percheziții amănunțite, iar în bagajele fetelor „au fost găsite ganja și ustensile folosite pentru consumul de ganja”, potrvit unui raport local de la Cayman Marl Road

Potrivit raportului precizat anterior, cantitățile găsite de ofițerii vamali ar fi fost relativ mici și erau aparent pentru consumul personal. Gigi Hadid ar fi achiziționat marijuana în mod legal din New York City cu o licență medicală, a declarat reprezentantul ei, Ronde Coletta, adăugând că utilizarea medicală a marijuanei este legală în Grand Cayman din anul 2017. Deși acest lucru este adevărat, este ilegal călătoritul ăn afara teritoriului cu astfel de droguri.

După ce ofițerii vamali au găsit droguri în bagajul modelului, Gigi Hadid, alături de Leah Nicole McCarthy, au fost arestate, duse la un centru de detenție și ulterior eliberate pe cauțiune. Cele două fete au fost chemate două zile mai târziu în fața instanței, unde au pledat vinovate pentru „suspiciune de import de ganja și import de ustensile folosite pentru consumul de ganja” și au fost de acord să plătească o amendă de 1.000

de dolari. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: A murit Virgil Abloh, creator al colecţiilor pentru bărbaţi Louis Vuitton. Gigi Hadid, Hailey Bieber și alte modele celebre, îndurerate de moartea designerului: "Am inima frântă"

Gigi Hadid este mama unei fetițe superbe

Gigi Hadid este cunoscută pentru relațiile ei cu diferite personalități importante din diferite industrii. Una dintre cele mai lungi relații ale supermodelului a fost cu artistul Zayn Malik. Cei doi au întâmpinat pe lume primul lor copil în luna septembrie a anului 2020, o fetiță, Khai Hadid Malik. 

Chiar dacă cei doi s-au despărțit în octombrie 2021, după ce artistul ar fi avut o dispută cu mama lui Gigi Hadid, cei doi fac o treabă foarte bună în a rămâne niște părinți implicați. Gigi o ține pe Khai departe de lumina reflectoarelor, împărtășind doar câteva priviri ocazionale ale micuței pe rețelele de socializare. 

De fiecare dată când are ocazia, Gigi spune cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, numind-o un geniu. "Dar cred că asta spune toată lumea despre copilul lor. Este atât de distractiv. Cu cât ea vorbește, înțelege și își amintește mai mult, devine din ce în ce mai distractiv. Și ea este o binecuvântare.", relatează popsugar-com

Citește și: Imagini șocante! Justin Bieber a apărut în mediul online cu fața paralizată din cauza bolii de care suferă

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?