Gina Chirilă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri despre a doua sarcină. Urmează și un băiețel?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 iul 2022, 23:35
Gina Chirilă a vorbit despre a doua sarcină
Sursa: Instagram

Gina Chirilă s-a retras din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, în urmă cu mai multe luni, la sfatul medicului, pentru a nu își pune în pericol sarcina. Se pregătește deja pentru o a doua sarcină? Soția lui Bogdan Vlădău a făcut dezvăluirea.

A adus pe lume o fetiță perfectă sănătoasă, iar acum urmează și un băiețel? Gina Chirilă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a făcut dezvăluiri despre a doua sarcină.

Deși era una dintre cele mai bune concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și i-a uimit pe toți cu frumusețea sa, dar și cu alegerile ei vestimentare, Gina Chirilă a decis la acel moment să se retragă din competiție, având în vedere că se pregătea să devină mamă. 

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, din nou părinți? Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit totul despre a doua sarcină

Anul 2020 a fost unul perfect pentru Gina Chirilă. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a adus pe lume o fetiță sănătoasă. De atunci, viața vedetei și a lui Bogdan Vlădău s-a schimbat radical, iar rolul de părinți pare să li se potrivească de minune. 

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău se află în vacanță într-o destinație de vis, motiv pentru care fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a profitat de ocazie pentru a-i face soțului ei cea mai frumoasă declarație de dragoste. Gina Chirilă a postat pe instagram o fotografie cu Bogdan Vlădău, iar în dreptul acesteia a scris o descriere emoționantă.

„Aproape 9 ani de suișuri și coborâșuri împreună și o fetiță frumoasă.”,

a scris Gina Chirilă pe instagram. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cat de frumoasa este Katia, fiica Ginei Chirila si a lui Bogdan Vladau! Primele imagini cu micuta

Prietenii virtuali s-au grăbit să îi felicite pe cei doi pentru familia frumoasă pe care au reușit să o construiască, dar și pentru faptul că au rezistat împreună de-a lungul timpului și au reușit să treacă peste greutăți. Ulterior, Gina Chirilă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a fost întrebată în mediul online dacă ea și Bogdan Vlădău se pregăteasc pentru venirea pe lume a unui băiețel, moment în care Gina Chirilă a făcut dezvăluiri despre a doua sarcina.

Vedeta a precizat că nu este însărcinată și că nu urmează ca familia lor să se mărească cu un băiețel, fără să precizeze dacă acest lucru s-ar putea întâmpla în viitor.

Citeste si: Câte kilograme s-a îngrășat Gina Chirilă în timpul sarcinii? Intră în luna a noua, dar arată impecabil

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.