Gina Chirila, imagine inedita, cu burtica la vedere! Iata cum arata in luna a saptea de sarcina, frumoasa sotie a lui Bogdan Vladau!

Author: D.I.
Foto(8)

Gina si Bogdan Vladau asteapta cu nerabdare venirea pe lume a fetitei lor.

Dupa o relatie de aproape 7 ani, cei doi si-au oficializat povestea de iubire in fata ofiterului de Stare Civila in vara anului 2017, in cadrul unei ceremonii fabuloase. La inceputul anului, Bogdan Vladau si Gina Chirila si-au anuntat cu bucurie fanii ca urmeaza sa devina parintii unei fetite.

Bogdan Vladau si Gina Chirila sunt impliniti atat pe plan personal, cat si profesional.

Acestia au fost implicati in doua proiecte de televiziune de anvergura, Bogdan Vladau a concurat in reality show-ul “Survivor Romania”, iar Gina Chirila a participat in cadrul show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Gina Chirila a fost una dintre favoritele la marele titlu, de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, tanara a impresionat, atat juratii, cat si pe cei din fata micilor ecrane, cu outfiturile prezentate in fiecare editie a emisiunii, nu de putine ori aceasta pozitionandu-se pe primele locuri in preferintele telespectatorilor.

Insa la un moment dat, aceasta a fost nevoita sa se retraga din emsiune.

“Imi pare foarte rau, dar am deja sase luni de sarcina si oboseala isi spune cuvantul. Impreuna cu medicul am hotarat ca trebuie sa stau linistita. A fost o experienta minunata”, a spus Gina Chirila, moment in care a parasit platoul emisiunii, in aplauzele tuturor.

La scurt timp, dupa retragerea sa din competitia "Bravo, ai stil! Celebrities", Gina Chirila a tinut sa le transmita si sustinatorilor sai un mesaj de suflet, in care sa le explice de

ce a luat aceasta decizie importanta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Gina Chirila, prima reactie dupa ce s-a retras din comptitia "Bravo, ai stil! Celebrities"

"Acum câteva luni am acceptat invitația la "Bravo, ai stil! Celebrities", însă astăzi va anunț ca am ales sa părăsesc acest concurs pentru a avea parte de mai multă odihna și liniște in aceasta perioada frumoasa a vieții mele! Mulțumesc Kanal D și "Bravo, ai stil! Celebrities" pentru aceasta experiența și va mulțumesc

vouă!!! Ați fost și sunteți minunați, sper ca am transmis prin firea mea ce am avut de transmis! Așa ca nu uitați sa fiți voi insiva, sa va apreciați la adevărata valoare și in primul rând sa fiți VOI fericiti cu Voi! Iubindu-te pe tine însuți vei fi capabil să-i iubești și pe ceilalți. Love, G", a scris Gina Chirila pe contul ei de socializare imediat dupa plecarea sa din emisiune.

Citeste si: FOTO. Deea Codrea “s-a tunat” inainte de a participa la “Bravo, ai stil! Celebrities”: „Nu as putea sa fiu mai fericita cu decizia aleasa!”

De curand, Gina a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care nu s-a sfiit sa isi arate burtica de graviduta. Aflata in cea de-a saptea luna de sarcina, Gina le-a spus sustinatorilor ei ca sta izolata de ceva vreme pentru a se proteja de coronavirus si a rapsuns la cateva intrebari referitoare la sarcina.

"Voi cum va petreceți timpul in izolare? #staiacasa", a scris Gina pe contul ei de socialiare.