Gina Matache, declarații în exclusivitate, la Teo Show, despre noul iubit al fiicei sale! „Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea acum!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 05 mar 2023, 19:28
Foto(4)

Oana Matache și noul iubit, sărutul care a aruncat în aer showbizul! Iată cum a reacționat Gina Matache și ce declarații acide a făcut la adresa fiicei sale și a noului ei partener! „Asemenea oameni nu vreau să văd în viața mea! E ceva așa de cascadorii râsului!”

Vestea că Oana Matache și soțul ei, Răzvan s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că s-a aflat de acest lucru abia când această a fost surprinsă la brațului noului ei iubit, Radu Siffredi. La scurt timp, Gina Matache și-a arătat nemulțumirea față de decizia fiicei sale de a-și părăși soțul și de a se mută împreună cu noul ei partener.

Gina Matache, declarații în exclusivitate, la Teo Show, despre noul iubit al fiicei sale

În cadrul rubricii Săptămâna mondenă, din ediția de astăzi a emisiunii Teo Show, reporterul Alex Dobreanu a luat legătura prin telefon cu Gina Matache pentru a află părerea acesteia despre ceea ce se întâmplă în prezent în viața fiicei sale Oana și dacă tot ce s-a vehiculat până acum în presă este adevărat.

Citește și: „Aveți grijă ce psihiatru alegeți”. Declarațiile uluitoare pe care Gina Matache le-a făcut despre noul iubit al fiicei sale, Oana Matache

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și o facă de așa... un impas! E probabil că... Crede-mă, eu nu știu amănunte! Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală!(...)

Asemenea oameni nu vreau să văd în viață mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relație tampon! E ceva așa de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât... Uită-te la fața lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă! Cred că i-a cărat mobilă Oanei pe acolo și mai stă o zi, două și... Toată situația asta e ceva așa... El vorbește în numele Oanei: «Noi facem, noi dregem...»
El a venit de trei zile în casă și deja se vede stăpân! O fi ajutat să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo și gata, s-a văzut stăpân pe plantație, știi!”
, a spus Gina Matache.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Întrebată dacă a încercat să poarte o discuție cu fiica ei, în legătură cu acest subiect, Gina Matache a mărturisit că momentan nu a vrut să intervină în mod direct în viața Oanei deoarece a

considerat că este suficient de matură pentru a-și rezolva problemele personale.

„Momentan, lăsăm lucrurile, că nu pot să mă bag! Are 30 și ceva de ani... Pot eu să mă bag acum în viața lor!?(...) Mai, viața e viața! Viața e lungă! Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea acum! Pe mine mă interesează doar de ginerele meu, care e Răzvan, de copii, de Oana, că e fata mea, dar, în rest...”,

a mai spus Gina Matache.

Citește și: Radu Siffredi, pregătit pentru o confruntare cu Răzvan Miheț? Ce spune tânărul despre fostul soț al Oanei Matache: „Nu dă doi bani pe tine”