Gina Matache, dezvaluiri de senzatie! Artista a vorbit despre Nick, fostul coleg de trupa al Deliei: "Am plans, nu puteam sa-l sufar"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 iul 2017, 09:39

Gina Matache si-a deschis sufletul si a vorbit despre fiicele ei, Oana si Delia, pe care le iubeste enorm si cu care se mandreste. Cantareata a facut marturisiri neasteptate in cadrul emisiunii "Wowbiz".

Gina Matache este nerabdatoare sa devina bunica. Oana va aduce curand pe lume primul ei copil, iar Gina spera ca si Delia sa ii daruiasca un nepotel.
"Fetele ieri erau la Slobozia. Abia astept sa nasca Oana. Nu se pregateau sa devina parinti, a fost surpriza. Mie mi s-au inmuiat picioarele cand am vazut poza cu testele de sarcina. In sfarsit, mi-am indeplinit visul. Cand o vrea Dumnezeu o sa faca copil si Delia.

Cred ca o sa sufere cand o sa-si vada nepotelul sau o sa-l sufoce cu dragostea. S-a saturat si ea sa fie intrebata. Daca o sa fie o mamica perfecta, n-o sa-l dea sa-l cresc eu cum as fi vrut. Asa am facut si eu", a declarat interpreta.
 
De asemenea, Gina Matache a vorbit despre momentul in care s-au casatorit fiicele ei: "Ciudat a fost la Oana ca mi se rupea sufletul in mine cand s-a maritat.
Imi parea si rau, imi parea si bine. Noi am fost musafiri la nunta Deliei, Razan s-a ocupat de tot. Emotii in biserica. Delia era nazbatioasa rau, a facut cat trei baieti. Nu chiulea, singura problema am avut-o cu ea a fost cu instrumentul. ea studia altceva de ce ii dadea profesorul. Diferenta de varsta e mare la ele: 9 ani. Delia a incercat mereu sa o protejeze, sa o ajute.
Oana este foarte supusa. La Oana n-am stiut niciun iubit, la Delia era foarte greu sa tina ceva secret ca aflam din presa. La inceput plangeam, ma consumam rau, dupa care usor, usor m-am invatat. Oana a crescut cu povara asta, sora Deliei. Imi spunea ca n-o sa poata face nimic din cauza asta".
Mai mult, Gina Matache a marturisit ca la inceput nu l-a placut deloc pe Nick, fostul coleg al Deliei din trupa N&D.

 
"Am plans, nu puteam sa-l sufar pe Nick, mi se parea ceva nou sa vad un barbat cu cercei la mine la usa. Voiam sa o trimit in America sa faca Conservatorul. Am investit mult, dar mi-a dat toate planurile peste cap. Foarte greu am acceptat, nu aveam incredere. Cand am auzit prima piesa de la N&D intr-un magazin imi venea sa strig in gura mare ca e fata mea.
Si taica-su a avut talentul lui. Sunt in relatii bune, normale cu tatal fetelor. Nu poti sa zici nimic cand e vorba de asta. I-am zis ca daca asta e dorinta lui. Eram despartiti, dar tineam legatura. Si fetele au fost de acord. Schimbat este fizic, dar acelasi om in esenta", a spus Gina Matache.
 
Mama celor doua artiste are grija de modul in care arata si merge des la sala.
"Ar fi un miracol sa ma mai indragostesc. De obicei la varsta asta, noi femeile suntem mai impacate, mai linistite. Am grija pentru ca mult mai mult m-ar costa o boala decat un abonament la sala. Poate ca daca as avea banii sa-mi pice din cer, mi-as face. Nu cred ca interventiile astea te fac mai frumoasa. Cand le vad pe astea cu buzele cat casa... Pe mama si sora mea le-am pierdut la un an distanta, asta a fost cea mai grea perioada. Daca ar fi sa-mi reprosez totusi ceva e ca n-am putut sa stau mult cu copiii, am pierdut o mare parte din evolutia lor", a adaugat ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 










 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.