Gina Pistol a cantat live de ziua lui Jean de la Craiova!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:41

Pentru ca e ziua de nasterea a lui Jean de la Craiova, echipa Cancan Tv i-a adus cea mai dorita blonda din Romania.

Gina Pistol, i-a cantat  a la Marylin Monroe, "Happy Birthday To You", live lui Jean de la Craiova. Sexoasa blonda a facut fata cu brio momentului dovedind ca are o voce mai buna decat multe alte domnisoare care se dau cantarete profesioniste. "Iau lectii de canto ca sa fac fata la evenimentele la care merg. Ca MC, in cluburi, sunt nevoita sa mai si fredonez cate o melodie si nu vreau sa ma fac de ras."


Si Jean de la Craiova a suspus-o pe blonda la un test, invitand-o sa cante o melodie live alaturi de el. Gina nu s-a dat in laturi si a interpretat profesionist melodia aleasa de Jean.

Gina a marturisit ca se simte mai bine ca oricand: "La 30 de ani, o femeie e cea mai frumoasa." Pentru a-si pune si mai mult in evidenta frumusetea, Gina a mers la un salon de infrumusetare unde si-a pus extensii.
"De 6 ani de zile am aceeasi lungime de par, acum vreau o schimbare."

Si pentru ca e ziua lui de nastere, Jean de la Craiova a  marturisit ca cel mai frumos cadou pe care l-a primit a fost de la sotia si fiica lui care i-au cumparat un telefon de fite.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.