Ginei Chirilă i s-a făcut rău, chiar în platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”! Jurații au oprit imediat filmările!

Autor: D.I.
Actualizat: 13 feb 2020, 13:46
Gina Chirila

În ediția din această seară a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D, Ilinca Vandici oprește filmările deoarece Gina Chirilă acuză stări de rău.

“Bravo, ai stil! Celebrities” este un reality show autentic, filmările pentru fiecare ediție sunt înregistrate în regim de live, astfel că telespectatorii sunt martorii momentelor din emisiune, atât la ceea ce se întâmplă în platou, cât și în culise.

Ginei Chirilă i s-a făcut rău, chiar în platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”!

În pauzele de la filmările pentru show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”, o “armată” de camere de luat vederi se află pe urmele juraților, prezentatoarei, dar și concurentelor, pentru a surprinde, la cald, reacții și impresii ale acestora.

În ediția din această seară a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D, Ilinca Vandici oprește filmările deoarece Gina Chirilă acuză stări de rău. Imediat, concurenta, aflată în ultimul trimestru de sarcină, este condusă pe brațe, afară.

“Poate să iasă Gina Chirilă din platou? Că i s-a făcut rău”,  anunță Ilinca în regie, în momentul în care se pune imediat stop filmărilor pentru a i se acorda tot ajutorul Ginei Chirilă.

 

Citeste si: Momentul adevarului la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Catalin Botezatu a intrat in posesia dovezii si lamureste situatia cu Bianca Rus!

Citeste si: Calina Dumitrescu, neagra de suparare! Catalin Botezatu reactioneza si o pune la punct pe concurenta! “Nu fi obraznica!”

Gina Chirilă mărturisește că emoțiile și oboseala și-au spus cuvântul și au copleșit-o.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Probabil s-a acumulat foarte multă energie, poate din cauza emoțiilor, dar acum sunt mai bine ”,

spune Gina Chirilă.

Întreg momentul îl veți putea urmări în ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Oana Radu, apariţie de senzaţie la "Bravo, ai Stil! Celebrities". Colegele i-au pus gând rău şi vor să o propună spre eliminare deja

Citeste si: ''Eu NU voi mai veni!'' Decizie drastica a unei concurente! Ginei Chirila i se face rau in timpul emisiunii! Ce se intampla intr-un nou episod ''Bravo, ai stil Celebrities'', ASTAZI, de la 22:00, pe Kanal D

Bravo, ai stil! celebrities- live stream online oficial

Bravo ai stil! Celebrities este difuzat de miercuri, joi si vineri, de la ora 22:00, si sambata, de la ora 23:00.

Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream:  https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe  canalul oficial de YouTube.

Pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti  https://www.kanald.ro/bravoaistil  zilnic.

Tot pe  https://www.kanald.ro/bravoaistil  veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu cele noua concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.