Ginerele lui Florin Salam este șantajat! Cine sunt escrocii

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 15:00
Ginerele lui Florin Salam a ajuns victima hackerilor!

Ginerele lui Florin Salam trece prin clipe cumplite, după ce a ajuns victima hackerilor! Escrocii i-au închis contul de Instagram, iar acum îl șantajează cu bani pe Cătălin Vișănescu. Iată cum s-a întâmplat!

Cătălin Vișănescu și Betty Salam  formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lume mondenă și nu este scutit de probleme, și încă unele serioase. S-a aflat că soțul lu Bety Salam a trecut prin clipe grele după ce a fost șantajat.

Ginerele lui Florin Salam este șantajat de escroci!

În urmă cu câteva ore, Betty a postat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare, prin care trage un semnal de alarmă! Fiica lui Florin Salam a povestit că soțul ei a rămas fără cont de Instagram,

după ce a accesat un link dintr-un mail. Ba mai mult, Cătălin Vișănescu a și primit un mesaj de la o persoană necunoscută, care-l șantajează cu bani pentru a-și înapoia contul.

„Dacă primiți un mail de la Instagram, să nu accesați link-ul de mai jos! Riscați să rămâneți fără contul vostru de Instagram. Ca de exemplu, soțul meu nu a știut și i-au închis contul. Dar mai grav este că a primit un mesaj pe WhatsApp în care o persoană îi cere o sumă de bani pentru a-și recupera pagina de Instagram”,  a scris Betty pe

Instagram.

Cum a început escrocheria

”A primit un mail de la Instagram. Instagram nu trimite mail-uri. Fără să știe, a accesat un link pe care l-a primit. Părea destul de adevărat. El nu mi-a spus, abia după ce a accesat link-ul. Prima dată nu am conștientizat și după mi-am dat seama că am citit pe Internet că se fac chestii de genul ăsta, cu mail-uri false.

Apoi a primit un mesaj și a spus acolo… Nu știu cine e. Nu sunt din România, sunt ori turci, ori ruși. I-a trimis banii, cei 200 de euro, și-a recuperat contul, s-a bucurat o oră și ceva de el, apoi i l-au luat înapoi.

Citeste si: Roxana Dobre a vorbit despre Fănica. Florin Salam se va înfuria

Problema nu e neapărat că și-a pierdut Instagramul, ci că sunt mulți oameni în situația asta. Cătălin a trimis 100 de euro să se asigure că e pe bune. Apoi respectivul i-a trimis un mesaj ca să-i trimită parola.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Al meu i-a mai trimis 100 de euro și după care i l-au luat din nou.

Nu am trimis banii de pe contul lui bancar personal. Faza e că l-au anulat nou. Nu a trimis de pe contul lui bancar personal. I-a trimis contul lui Cătălin și are un nume ciudat. Ei așa fac. Îți iau contul și-l vând mai departe pentru alte chestii”, a spus fiica lui Florin Salam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?