Ginerele lui Guta isi ATACA DUR sotia: "Mi-a dat doua palme, m-a zgariat si a plecat"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:54

Andrei, sotul Nicoletei Guta, sustine ca este devastat ca sotia a plecat de acasa si l-a lasat singur cu doi copii.

Barbatul a povestit in platoul "WOWbiz" ca nu isi mai recunoaste sotia. A declarat ca era adevarat ca lucrurile nu prea mai mergeau intre ei, se certau des, mai devenea si gelos, insa sustine ca nu si-a lovit niciodata sotia. Chiar daca l-a facut de ras, fugind in lume cu un al barbat, iar mai apoi l-a mai altoit intr-una din datile cand Nicoleta s-a reintos acasa pentru a-si vedea copii, Andrei spune cu mana pe inima ca inca isi mai iubeste sotia si o asteapta acasa ca sa fie din nou o familie.

" Sotia mea este masochista. Ce inseamna o femeie masochista? O femeie careia ii place sa fie toturata si batuta. Poate ea la mine nu a gasit asta si de asta a plecat. Eu nu as face chestia asta. Cum sa bati o femeie asta? Am vazut ca tipul e foarte autoritar, am vazut la emisiune ca a luat-o si a bagat-o in camera! Eu nu m-am purtat asa cu ea", a declarat Andrei care sustine ca noul iubit al sotiei sale ar fi batut-o deja pe Nicoleta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.