Ginerica la 72 de ani! Ilie Nastase si iubita sa au ales data nuntii

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 10 sep 2020, 01:55

Fostul campion de tenis, Ilie Nastase, anunta ca se va insura pentru a cincea oara.

In varsta de 72 de ani, Ilie Nastase traieste o frumoas apoveste de dragoste alaturi de actuala sa partenera de viata, mai tanara cu 29 de ani, Ioana Simion.

Fostul tenisman este atat de indragostit de bruneta Ioana, incat a decis sa faca marele pas si sa o ceara de sotie. Nastase si-a surprins iubita cu un inel impresionant, estimat undeva la 15.000 euro.

Celebra pentru experienta pe care o are cu nume mari din lumea mondena autohtona, dupa ce a avut o idila cu Nick Radoi, Ioana Simion s-a declarat fericita de relatia cu

Nasty si nu se simte amenintata de fosta partenera a tenimanului, Brigitte.

„Am tot respectul pentru Brigitte, chiar daca nu o cunosc. Din cate stiu, ea nu l-a mai cautat deloc pe Ilie. Si daca l-ar cauta, nu as fi deranjata. Nu poti tine un barbat cu forta langa tine daca el nu vrea”, a spus, potrivit click.ro.

Cat despre Ilie, acesta este mai mult decat nerabdator sa o duca pe Ioana in fata altarului si nici nu vrea sa mai auda de fosta sotie.

„Nu ma impac cu Brigitte, eu am divortat si acum sunt bine cu femeia de langa mine. In iunie ne vom si casatori”, a declarat Ilie Nastase.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.