Gioelia Cremeria, alături de Kanal D la Barbeque Party! Fiecare mușcătură este un moment de fericire pură

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 sep 2023, 13:05
video Foto(5)

Gioelia Cremeria a fost alături de familia Kanal D la un special Barbeque Party!

Gioelia Cremeria a fost alături de familia Kanal D la un Barbeque Party, unde i-au bucurat pe toți cu arome inedite de înghețată pe o vreme toridă.

Gioelia Cremeria, alături de Kanal D la Barbeque Party

Gioelia Cremeria a fost invitatul special la Barbeque Party marca Kanal D. Toată lumea s-a bucurat de o înghețată specială pe vreme toridă. Aromele deosebite i-au răcorit pe toți cei care au fost prezenți.

Înghețata realizată manual de la GIOELIA Cremeria este o bunătate pură. Cremoasă și cu un gust de altădată, înghețata este dulce atât cât trebuie, făcută cu ingrediente de înaltă calitate și atent selecționate. Din acest motiv, la Cremeria GIOELIA se folosesc ouă proaspete, lapte, fructe și zahăr din trestie, toate amestecate zilnic cu dragoste într-un ritm lent pentru a produce o înghețată moale, dar în același timp unică. O înghețată nu este cu adevărat o înghețată dacă nu are aromele potrivite.

Toată lumea își amintește gustul autentic al lucrurilor realizate cu răbdare și dragoste, precum cele făcute de mamele noastre. Și la baza aromelor se află cremele artizanale: se topesc încet în gură și își eliberează brusc aroma proaspătă și autentică. Acestea îți oferă momente dulci de neuitat, care te vor cuceri de la prima degustare.

Gioelia Cremeria a bucurat familia Kanal D cu înghețată pregătită zilnic prin metode artizanale și folosind doar materii prime de înaltă calitate, prietenoase cu mediul, care fac ca înghețata să fie perfectă.

Gioelia Cremeria, un adevărat as în materie de dulce

Gioelia Cremeria nu oferă doar înghețata, ci și torturi, dulciuri dar si nenumărate alte delicii. Veți găsi si pufoasele brioches, ideale cu înghețata proaspăta si acoperite cu frișcă! Dar dacă doriți un concentrat de prospețime, alegeți o granita! Este preparată prin metoda tradiționala siciliana: doar fructe, apa si zahăr pentru un gust original. Dar puteți găsi de asemeni si frappe. Trebuie doar lapte împreuna cu înghețata proaspăta si iată un delicios frappe! Si de ce sa nu adăugăm frișcă? Ce delicios!

Prietenii de la Gioelia Cremeria pot fi găsiți atât pe site-ul lor oficial, cât și pe pagina lor de Facebook, unde postează des preparate delicioase și au o comunitate fidelă de clienți. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.