Giovani Becali executat silit de fosta iubita!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 18 oct 2020, 02:20

O poveste de iubire al carui rod ar fi fost un copil s-a finalizat cu un scandal monstru si o executare silita.

Acesta ar fi pe scurt rezumatul idilei dintre Giovanni Becali si Aida Giurumescu. Cei doi ar fi avut o relatie la inceputul anilor 2000, iar copilul rezultat nu a fost niciodata recunoscut de celebrul sau tata. Instantele insa, n-au tinut cont de asta, asa ca au decis ca Giovani Becali trebuie sa plateasca pensie alimentara celui mic. Asta insa nu l-a convins pe impresar sa si treaca la fapte. Asa ca femeia s-a intors in justitie si a cerut executarea silita a impresarului.

Si a obtinut-o. Nu oricum, ci in toate formele executarii, simultan sau succesiv, pana cand isi recupereaza datoria.
Datoria ar sari de 70.000 de euro, sustin surse judiciare. Suma reprezinta doar pensia alimentara datorata pe mai multi ani baietelului pe care Giovani l-ar avea cu Aida.Ce ar putea sau nu sa faca Giovani Becali ramane un mister, cert e ca omul de afaceri a fost astazi de negasit...In
cazul in care Giovani Becali nu ii va plati datoria Aidei Giurumescu, executorii ii pot pune proprire pe conturi pana cand datoria va fi stinsa. Intr-un scenariu si mai negru, acestia se pot prezenta la usa lui Givoani pentru a evalua anumite bunuri pe care ulterior sa le vinda, banii astfel obinuti urmand sa ajunga in conturile fostei iubite.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”