Giselle Bunchen, primul supermodel miliardar din lume! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:23

Din ce-am auzit noi, s-ar parea ca Madalina Ghenea s-a cam lins pe bot de Leonardo DiCaprio. Ceea ce tindea sa fie o frumoasa poveste de dragoste, s-a dovedit pana la urma un simplu foc de paie. De vina cica e Leo, care nu prea stie ce vrea.

„Titanicul” Leonardo DiCaprio e nehotarat. Barfele spun ca acesta suspina in ultima vreme dupa fosta lui iubita, Blake Lively. Sa-ntelegem ca romanca Madalina Ghenea n-a stiut sa dea frumos din codita? Oricum, desi Leo o suna incontinuu pe Blake, sansele de impacare sunt nule, caci aceasta e indragostita mai nou de Ryan Reynolds. Paparazzi chiar i-au surprins pe cei doi saptamana trecuta, in timpul unei escapade romantice de trei zile, pe perioada careia se spune ca ar fi stat mai mult in camera decat pe afara.
Asa ca mai bine se concentreaza DiCaprio pe Madalina noastra. Pana la urma, romancele sunt mai focoase!

Ca sa vezi. Pana si preafrumoasa Giselle Bundchen s-a tavalit o vreme prin asternuturile craiului Leonardo DiCaprio. Si se pare ca i-a priit. Superba brazilianca a ajuns astazi sa aiba o avere mai mare decat greutatea ei in aur! Conform Topului Forbes, Giselle a devenit primul supermodel miliardar din lume! Veniturile incasate din prezentari si reclame au tot crescut de la an la an, iar acum vedeta se poate lauda cu conturi de noua zerouri.
Numai in ultimele 12 luni Giselle a incasat 200 de milioane de dolari, din contracte de publicitate!

S-a ales praful de Christina Aguilera! Posteriorul ei sexos de altadata e acum mare cat casa, iar celulita o invadeaza din toate partile. Dar ei nu-i pasa, si demonstreaza asta revarsandu-si fundul intr-o pereche de colanti si violand retinele tuturor privitorilor! Singurul care o accepta asa cu este, e noul ei iubit.
Se pare ca prapastia in care Christina continua sa cada, s-a deschis odata cu divortul. De atunci n-o mai intereseaza aproape nimic. Noul ei album a fost un esec, iar turneul mondial a fost anulat. Sa se indrepte Christina Aguilera, la fel cum a facut si Britney Spears, catre o mare depresie? Daca o s-o vedem cheala, e clar!

 

Taguri: