Giulia Anghelescu, in asteptarea berzei. Afla cum se simte cantareata in rolul de viitoare mamica! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:03

De cand a ramas insarcinata, Giulia Anghelescu e cam scumpa la vedere. Insa de paparazzi poti fugi, dar nu te poti ascunde. Si-uite asa se face ca am insotit-o la clasa de gimnastica pentru gravide, unde cantareata ne-a povestit cum se simte in rolul de viitoare mamica.

Giulia Anghelescu este insarcinata in sase luni! Fericitul viitor tatic este Vlad Huidu, fratele carcotasului Serban! In relatia care dureaza de cativa ani au fost si certuri, despartiri si impacari destule, dar acum, cu bebelusul care mai are putin si vine pe lume, Giulia si Vlad merg impreuna pe principiul “pana la adanci batraneti”. Iar din burtica, fetita lor ii aproba, printr-o lovitura de picior.

Fetita e pe drum, nunta se vede undeva in zare… asa ca am vrut ca Giulia sa ne lamureasca cu privire la ceea ce s-a scris in presa, despre faptul ca viitorul ei cumnat n-ar
prea avea-o la inima.

Daca politicienii vor sa comaseze alegerile de anul viitor, ne-am gandit sa-i propunem si Giuliei comasarea botezului si-a nuntii.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.