Giulia Anghelescu NU divorteaza: "Unele pauze, daca stii sa le tii sub control, iti aduc mai multe avantaje"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:13

Giulia Anghelescu a vorbit despre "pauza" pe care a luat-o de 1 Mai in relatia cu Vlad Huiud. Cei doi soti au decis sa stea cateva zile separat, perioada dupa care si-au dat seama ca nu pot trai unul fara celalalt.

 

Giulia Anghelescu NU divorteaza: "Unele pauze, daca stii sa le tii sub control, iti aduc mai multe avantaje"
Giulia Anghelescu a vorbit despre "pauza" pe care a luat-o de 1 Mai in relatia cu Vlad Huiud. Cei doi soti au decis sa stea cateva zile separat, perioada dupa care si-au dat seama ca nu pot trai unul fara celalalt.
"Nu e un peisaj atat de sumbru cum pare.
Au fost divergente ca in oricare cuplu. Au fost discutii, nu sunt atat de mari ca sa duca la divort. S-a mers prea departe cu speculatiile in ceea ce ne priveste.  Eu voiam sa ma odihnesc un pic, el, sa se distreze. Se mai intampla! Unele pauze, daca stii sa le tii sub control, iti aduc mai multe avantaje decat dezavantaje!", a declarat Giulia la WOWbiz.
Ea a explicat si cine este tipa cu care Vlad era pe motor.
"Este aceeasi fata care apare foarte des alaturi de el.  Andreea o cheama, e iubita celui mai bun prieten al lui Vlad. Nu m-am suparat ca statea pe motorul sotului meu! E abia logodita", a mai spus cantareata.
"Altele au fost lucrurile care m-au deranjat, dar am trecut cu bine peste micile divergente.  Suntem legati de fetita noastra in cel mai frumos mod posibil. Am avut nevoie de trei zile sa ne limpezim mintile si sa revenim cu picioarele pe pamant.
A fost ideea amandurora", a tinut ea sa precizeze.
"E mult spus 'pauza'. Nu am luat in calcul aceasta varianta, a divortului. Ne-am vorbit in perioada aia. Suntem un cuplu modern, avem particica de viata privata. Eu cu prietenii mei, ea cu prietenele ei. Nu ne cerem socoteala", a spus si Vlad Huidu la Kanal D.
"Se mai intampla, nu e totul roz, desi poate pare asa in fata publicului.
Incercam sa mascam problemele pe care le avem. Suntem maturi si responsabili sa trecem peste aceste mici certuri si sa ne gandim la lucrul cel mai important din viata noastra: fetita! Nu am avut o discutie de divort, de o pauza, ajunsesem la un punct unde nu ne mai sincronizam deloc", a mai declarat Giulia Anghelescu-Huidu.
"Prietenul meu trebuia sa ia pe altcineva din club si mi-a zis mie sa o iau eu pe iubita lui.
Mi-a zis: ia-o tu! Nu au fost discutii atat de aprinse! Am tras invataminte din perioada in care am fost despartiti in urma cu cativa ani! Relatia noastra este foarte buna", a explicat fratele mai mic al lui Serban Huidu.
Aici poti afla mai multe!

" Nu e un peisaj atat de sumbru cum pare. Au fost divergente ca in oricare cuplu. Au fost discutii, nu sunt atat de mari ca sa duca la divort.

S-a mers prea departe cu speculatiile in ceea ce ne priveste.  Eu voiam sa ma odihnesc un pic, el, sa se distreze. Se mai intampla! Unele pauze, daca stii sa le tii sub control, iti aduc mai multe avantaje decat dezavantaje!", a declarat Giulia la WOWbiz.

Ea a explicat si cine este tipa cu care Vlad era pe motor." Este aceeasi fata care apare foarte des alaturi de el.  Andreea o cheama, e iubita celui mai bun prieten al lui Vlad. Nu m-am suparat ca statea pe motorul sotului meu! E abia logodita", a mai spus cantareata. 


" E mult spus 'pauza'. Nu am luat in calcul aceasta varianta, a divortului. Ne-am vorbit in perioada aia. Suntem un cuplu modern, avem particica de viata privata. Eu cu prietenii mei, ea cu prietenele ei. Nu ne cerem socoteala", a spus si Vlad Huidu la Kanal D. 

" Se mai intampla, nu e totul roz, desi poate pare asa in fata publicului. Incercam sa mascam problemele pe care le avem. Suntem maturi si responsabili sa trecem peste aceste mici certuri si sa ne gandim la lucrul cel mai important din viata noastra: fetita! Nu am avut o discutie de divort, de o pauza, ajunsesem la un punct unde nu ne mai sincronizam deloc", a mai declarat Giulia Anghelescu-Huidu.

" Prietenul meu trebuia sa ia pe altcineva din club si mi-a zis mie sa o iau eu pe iubita lui. Mi-a zis: ia-o tu! Nu au fost discutii atat de aprinse! Am tras invataminte din perioada in care am fost despartiti in urma cu cativa ani! Relatia noastra este foarte buna", a explicat fratele mai mic al lui Serban Huidu. 

Aici poti afla mai multe!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.