Giulia Anghelescu, prinsa in fapt. Paparazzi au surprins-o pe artista in ipostaze inedite

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Intr-o seara, Giulia Anghelescu s-a lovit de o problema des intalnita in cercurile mondene. Trebuia sa participle la doua evenimente importante, care nu numai ca se tineau in aceeasi zi, dar aveau loc si la aceeasi ora.

Ei, cum sa se imparta biata fata? Pusa intr-o asemenea situatie, cantareata a gasit, totusi, solutia salvatoare. A onorat ambele evenimente, schimbandu-se in masina. La primul party se dusese imbracata cu niste pantaloni roooosi ca focul, cu un tricou basic alb si incaltase o pereche de pantofi negri inalti rau.

Dupa ce a parasit locatia, cu ajutorul bunei sale prietene Bianca Ionita, artista s-a schimbat de tot. Lumina se tot stingea si se aprindea.

Printre picaturi s-a vazut cum si-a scos pantalonii, si-a pus alt tricou si alti pantofi. Cand a iesit din masina s-a observat clar ca purta o alta costumatie.

Zici ca a facut armata! In doi timpi si trei miscari a sosit la al doilea eveniment, la care bineinteles ca am fost prezenti si noi. Giulia purta o bluza cu imprimeu, pantofi albi, pantaloni bleumarin si sapca pe care doar ce vazusem ca o proba la masina.
Nu-i asa ca e geniala?

##VIDEO84361##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”