Giulia isi acuza bona ca bea alcool, astazi, la “Faci fata, faci bani”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 16 oct 2020, 15:30

Cantareata Giulia este invitata lui Vlad Craioveanu si Andrei Coman, astazi, in emisiunea de farse “Faci fata, faci bani”.

Giulia a invitat-o la un restaurant pe bona fetitei sale, pe doamna Maria, pentru a sta de vorba asa, ca intre fete. Aflata in mijlocul restaurantului, cantareata ii cere bonei sa fredoneze melodia “Nani, nani, puiul mamii”, sa ii faca masaj si o acuza ca a mancat laptele praf al copilului.

Cand credea ca a scapat tirului de acuzatii aduse de Giulia, la masa lor apare, din senin, o vecina de bloc, care o informeaza pe aceasta ca in timp ce artista nu este acasa, doamna Maria isi cheama prietenele, consuma alcool si dau muzica la maxim, iar fetita,

de care ar trebui sa aiba grija, plange fara incetare. “Panicata”, Giulia reactioneaza, iar bona cedeaza presiunii artistei.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Nu ratati astazi, o noua serie de farse marca Vlad Craioveanu si Andrei Coman,

la “ Faci fata, faci bani ”, de la ora 23:45, la Kanal D.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.