Giulia Nahmany arata senzational! Se pare ca noua cariera de actrita ii prieste de minune

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:17

Giulia Nahmany a facut multe schimbari in ultima vreme. Si-a facut debutul in actorie si se bucura deja de succes pe plan international.

Giulia arata de milioane si suceste capete cu silueta ei sexy! Noi am intrat in universul ei secret si am descusut-o cu privire la tot ce e nou si frumos in viata ei. Pentru ca nicio discutie nu e placuta pe stomacul gol, am pus-o chiar si la cratita.

Este mai sexy ca niciodata! Gazda noastra, Giulia Nahmany a topit kilogramele care candva ii dadeau batai de cap iar acum afiseaza o silueta de invidiat.

Cheia succesului incepe cu micul dejun.  In zilele in care depune efort fizic la sala, Giulia opteaza pentru un mic dejun proteic, iar in celelalte zile isi incepe ziua cu un mic dejun glucidic, bogat in fructe.

Dupa ce am vazut ca Giulia face un mic dejun delicios, n-am putut sa plecam acasa fara sa aruncam un ochi si in dressingul impresionant al divei. De cand cu noua silueta, Giulia Nahmany a fost nevoita sa isi improspateze si garderoba.
Rochiile ei sunt acum mult mai sexy si mai spectaculoase. Actrita ne-a aratat cu ce tinute a facut furori, recent, la premiere de film internationale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Taguri: