Giulia Nahmany, DEZVALUIRI SENZATIONALE: "Cu fustita si fara chiloti" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:20

Giulia Nahmany se distreaza ori de cate ori isi aduce aminte de copilarie.

La un eveniment monden, vedeta a povestit amuzata ca nu prea ii placea sa poarte chiloti cand era la gradinita. Si-a amintit chiar un episod in care a plecat la gradinita cu fustita si fara chiloti, uimindu-l pe tatal ei care a trimis-o acasa sa se schimbe." Cand eram mica si mergeam la gradinita imi placea sa merg cu fustita si fara chiloti", a marturisit Giulia Nahmany.


Pentru ca ne aflam intr-un magazin de haine, genti si pantofi, Giulia n-a stat pe ganduri si si-a accesorizat indata tinuta cu o culoare pe care o iubeste, turcuoazul. Mai mult decat atat, simpatica blonda a completata tinuta cu o geanta colorata, ca sa ne demonstreze cat de usor poti transforma un look clasic, intr-unul chic. Inainte sa incheiem acest material, Giulia mai face o precizare importanta despre inaltimea ei.
Ca sa vedeti ca nu inaltimea conteaza, atunci cand vrei sa arati bine.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.