Giulia Nahmany, LA UN PAS DE INFARCT din cauza pastilelor de slabit

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:29

Cantareata Giulia Nahmany a dezvaluit ca a fost la un pas de moarte din cauza pastilelor de slabit.

Kilogramele in plus i-au dat mari batai de cap Giuliei Nahmany. Vedeta a povestit ca a vrut sa slabeasca la un moment dat intr-un timp record si a apelat cu incredere la pastilele de slabit. Cand le-a cumparat i s-a spus ca pilule sunt din plante si ca nu vor prezenta niciun efect secundar asupra organismului. Dupa ce a inceput sa le ia, Giulia a povestit ca i s-a taiat pofta de mancare complet.
Uneori chiar uita ca trebuie sa manance. Contrar asteptarilor, avea o energie debordanta in ciuda faptului ca manca foarte rar. Insa, intr-o zi la filmari, i s-a facut rau deodata. Respira greu, iar inima ii batea cu putere in piept. Dupa ce pericolul a trecut, Giulia si-a dat seama cat de periculoase sunt pentru sanatate pilule de slabit. De atunci tine diete si face sport.

" Nu exista minuni cand vine vorba de slabit.
Am vrut sa devin slaba extrem de repede. Eu cantam si doream sa arat bine si la TV, mai ales ca el ingrasa cu vreo cinci kilograme
", a declarat Giulia Nahmany.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.