Giulia, sexy la ziua ei de nastere! Solista a primit un tort in forma de pian! Sotul ei, Vlad Huidu, i-a fost alaturi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:51

Cantareata Giulia a facut furori aseara intr-un club din Capitala unde si-a serbat ziua de nastere alaturi de sotul ei, Vlad Huidu, dar si de prieteni.

Cantareata Giulia a facut furori aseara intr-un club din Capitala unde si-a serbat ziua de nastere alaturi de sotul ei, Vlad Huidu, dar si de prieteni. Solista care a implinit frumoasa varsta de 28 de ani, a reusit sa fie in centrul atentiei pe parcursul intregii seri datorita tinutei pe care a imbracat-o: un body negru acoperit de o salopeta transparenta, din dantela, accesorizata cu o curea lata din piele si manusi.


“Noi ne facem des cadouri, nu numai cu ocazii special. Cel mai frumos cadou de la sotul meu este minunatia de copil pe care mi-a oferit-o, pe micuta Antonia Sabina. Acum a mai crescut, incepem sa ne intelegem, vorbeste, gangureste, e o placere sa stam cu ea. In acest an va fi primul Craciun in trei si il asteptam cu drag. Cred ca e primul an cand ne petrecem sarbatorile acasa, in familie”, a declarat Giulia pentru WOWbiz.ro.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-640-e119873fd0255f719f2cf09dd671a3ea.jpgCantareata a avut parte si de o mare surpriza in momentul in care a primit un tort imens in forma de pian. “Ultimul meu single se numeste “Un om cu pian”, chiar am fost surprinsa sa primes casa un tort. In curand voi filma si un clip”, ne-a mai spus artista. Ca sa faca o gluma, Giulia a suflat in artificiile de pe tort, crezand ca se vor stinge precum lumanarile.


Dupa miezul noptii insa, sotia lui Vlad Huidu a urcat pe scena si a cantat doua melodii alaturi de Ovi. Sotul ei a sorbit-o din priviri intreaga seara, ba mai mult, a fost langa ea si in momentul in care a cantat. Mai exact, Vlad s-a pozitionat langa scena, i-a urmarit momentul artistic si i-a fredonat piesele. (G.G.)

 

Taguri: