Giulia si Vlad Huidu sunt la un pas de despartire? Iata care este adevarul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

"Giulia si Vlad Huidu sunt in pragul divortului!".

"Vom asista la inca un divort in lumea mondena?". "Giulia si Vlad Huidu la un pas de divort!". Astea au fost titlurile, care au zguduit showbizul!

Culmea! Zvonurile unei despartiri au inchegat si mai tare relatia dintre cei doi! Giulia si Vlad sunt bine merci si par mai indragostiti ca niciodata. La cel mai recent eveniment monden la care i-am intalnit stateau nedezlipiti! Artista nu-l scapa din priviri si era mereu in preajma sotului.

Se vede ca zambetul de pe chipul ei chiar nu e fals! Se iubesc si se simt bine impreuna!

Vlad se alinta in fata Giuliei, ii mai sopteste din cand in cand ceva la ureche si cel mai important,o face sa rada! Giulia la randul ei il rasfata cu o cafea, cu pupici si vorbe dulci.

La un moment dat i-am surprins cand faceau o inimioara din boabe de cafea.
Ce romaantic! Imaginile nu sunt trucate! Totul e pe bune asa ca raspunsul este cat se poate de clar. Giulia si Vlad Huidu nu divorteaza, ba chiar am auzit ca au de gand sa devina din nou parinti. Ia priviti cum isi tine el mana afectuos pe burtica sotiei.
##VIDEO116079##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.