Giuly, acuzată de falsitate! Ce părere are Robert despre afirmațiile făcute de concurenții din Casa iubirii: "Nu sunt afectat!" Nu ratați o nouă ediție incendiară a emisiunii, marți, 26 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc marți, 26 martie, la Kanal D. Giuly este acuzată de falsitate. Incredibil cum reacționează Robert.

În ediția de marți, 26 martie, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de noi momente de senzație, de multe surprize, de întâlniri romantice, dar totodată se vor confrunta cu multe controverse, tensiuni și răsturnări uluitoare de situație, care îi pun la grele încercări. Iată ce se va întâmpla în ediția de mâine.

Citește și: Larisa îl atacă pe Robi: "Râdeai când Virginia era în fața eliminării!" Ce spune concurentul despre reacția lui din Gala de duminică, 24 martie

Giuly, acuzată de falsitate. Ce părere are Robert despre afirmațiile făcute de concurenții din Casa iubirii: "Nu sunt afectat!"

Atmosfera va fi în continuare destul de tensionată pentru Giuly, iar singurul care observă acest lucru este Robert. Concurentul declară că a văzut-o pe Giuly supărată, motiv pentru care îi cere explicații.

Robert: "Când te-am văzut pe conexiune erai foarte supărată. Ce s-a întâmplat?"

Giuly: "Nu s-a întâmplat nimic."

Robert: "Ba da, s-a întâmplat, te cunosc și văd că nu ești ok. Ai fost tensionată după ziua de ieri?"

Giuly: "Da!"

În ediția de luni, 25 martie, concurenții au dat de înțeles că Giuly nu ar avea sentimente adevărate pentru Robert și că ar face totul doar de fațadă.

Astfel, în ediția de marți, Virginia vrea să afle părerea lui Robert despre acuzațiile care i se aduc lui Giuly.

Virginia: "Robert, tu cât de afectat ești de faptul că câțiva de aici o consideră falsă?"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Robert: "Pe de o parte sunt afectat, pentru că nu este un mediu foarte confortabil acesta, dar pe cealaltă parte nu sunt afectat, pentru că știu că ea nu e falsă."

Giuly: "Putem să facem în așa fel încât să se demonstreze asta. Adică, fiind noi ceea ce am fost și în afară, să fim și aici. Eu știu ce simte Robert"

Patrick: "Tu simți ca Robert?"

Larisa: "Asta e îndoiala. Nimeni nu a avut niciodată..."

Patrick: "Spuneți că nu vă înțelegem, dar sunteți de un minut pe cadru și nu înțelegem ce se întâmplă."

Citește și: Giuly, pusă la zid în Casa iubirii. Băieții susțin că tânăra este plictisită de Robert. Cum se apără concurenta

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 26 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?