Giuly, ceartă aprigă cu Bianca: "Ești falsă!" Robert intervine și o pune la punct pe iubita lui. Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

 Noi tensiuni în Casa iubirii! Giuly și Bianca ajung la cuțite. Ce se întâmplă între cele două concurente?

Miercuri, 25 septembrie, se anunță o zi plină de tensiuni. În această ediție conflictele vor pluti în aer. Teodora și Robi încearcă să rezolve problemele dintre ei, Criss nu înțelege ce își dorește Antoni cu adevărat, iar Giuly ajunge la cuțite cu Bianca. Iată ce vor discuta concurenții în ediția de miercuri.

Citește și: Fostul iubit al Rebeccăi, intervenție în direct în ”Casa Iubirii”. Care este adevărul despre filmulețul în care apar cei doi? Primele declarații

Ce se întâmplă între Teodora și Robi?

 În ultimele zile, Teodora și Robi au avut mici neînțelegeri, iar în ediția de miercuri, cei doi concurenți din Casa iubirii încearcă să le rezolve. Teodora mărturisește că nu și-a dorit niciodată să îl supere pe Robi cu ceva, iar tânărul declară că o place pe brunetă.

Teodora:'' Nu am vrut niciodată să-l deranjez cu ceea ce spun sau cu întrebări.

Eu vreau să fiu ok cu el.''

Robi:'' Nu sunt interesat de altă fată. Singura fată care îmi place în momentul de față ești tu.''

Citește și: Schimbare de look pentru Ștefania de la Casa Iubirii! Imaginile în care fosta concurentă e greu de recunoscut

Tensiuni există și între Criss și Antoni.

Cei doi concurenți au încercat să se apropie în ultima perioadă, însă, Antoni bate în retragere. Astfel, Criss a ajuns la concluzia că tânărul încă are sentimente pentru Rebecca.

Criss: "Nu pot să spun că sunt ok, de ieri am avut o stare mai proastă. În condițiile în care el ar vrea sau ar fi vrut să  se împace cu Rebecca, înseamnă că mai are sentimente pentru ea."

Giuly, ceartă aprigă cu Bianca

Giuly ajunge la cuțite cu Bianca. Cele două concurente din Casas iubirii au parte de o ceartă aprigă și își aruncă cuvinte dure. Între timp, Giuly are un conflict și cu Roberta, moment în care Robert intervine și o pune la zid pe iubita lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Giuly: "O falsă ești!"

Bianca: "Asta nu e jignire?"

Giuly: "Nu, din punctul meu de vedere ești falsă. Asta este părerea mea."

Bianca: "Oricum, eu cu tine nu pot să discut!"

Giuly: "Eu ce am să-ți spun, îți spun în față. Te rog frumos să nu mai vorbești despre mine, pentru că nici eu nu vorbesc despre tine.

Ceea ce am să-ți spun, îți spun în față."

Julia: "Toată săptămâna s-a discutat pe două episoade, strict pe chestia asta."

Robert: "Giuly, eu vorbesc acum, gata, nu mai vorbește nimeni!"

Citește și: Rebecca, în lacrimi după ce a devenit viral clipul cu ea și fostul iubit. Care este, de fapt, adevărul despre înregistrare: "Ceva e la mijloc!"

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Fanii show-ului matrimonial vor avea parte de momente palpitante în această zi.  

Pentru a afla ce declarații face bărbatul, nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.