Giuly, despre legătura dintre Robert și Bianca: „Eu las loc”. Ce plan au pus la cale concurentele

Autor: Diana Ghita

Giuly preferă să se distanțeze de Robert și să-i dea undă verde Biancăi

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Giuly și Bianca se înțeleg foarte bine atât în fața camerelor de filmat, cât și în spatele lor și, având în vedere că Bianca a pus, și ea, ochii pe Robert, Giuly decide să o lase să-l cunoască mai bine.

Giuly și Robert s-au înțeles bine din prima clipă în care s-au văzut, însă tânărul pare să fie atras și de Bianca, ceea ce o face pe Giuly să se retragă din peisaj încetul cu încetul, lăsându-i pe cei doi să meargă mai departe.

Ce părere are Giuly despre legătura dintre Robert și Bianca

De când a venit în „Casa iubirii”, Giuly a format o conexiune deosebită cu Robert, întrucât a simțit că el este singurul care o înțelege și cu care rezonează.

Însă, acum, lucrurile par să se schimbe, întrucât frumoasa concurentă dă de înțeles că ar vrea să se distanțeze de el.

Deși Robert i-a spus lui Giuly că ar vrea să o ducă la un date în Bistrița-Năsăud, județul lui natal, aceasta a rămas rezervată, fără să-i ofere un răspuns tânărului. Însă, concurenta a venit cu o altă propunere.

„Cred că, momentan, rezonează foarte mult cu ea (n.r.

Bianca) și eu las loc, în sensul că, pentru mine, e foarte important, conexiunea lui cu Bianca este foarte rar întâlnită”,
 a spus Giuly.

Citește și: „De ce te lași călcată în picioare?”. Giuly de la ”Casa iubirii”, mesaj important pentru susținătorii săi. Cum se simte concurenta după primele zile în emisiune

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Care este planul lui Giuly și al Biancăi

Văzând că fata încearcă să bată în retragere, lăsând-o pe Bianca să se apropie de Robert, prezentatoarea, Andreea Mantea, a devenit foarte curioasă, gândindu-se ca nu cumva cele două să aibă, de fapt, o strategie bine pusă la punct.

„Vreau să fi sinceră cu mine. Ai avut vreo discuție la hotel cu Bianca?”,  a

întrebat-o Andreea Mantea pe Giuly.

Aceasta din urmă i-a spus prezentatoarei că nu au vorbit despre acest lucru în privat și că nu încearcă, neapărat, să se îndepărteze de tânăr folosind-o pe colega ei. Astfel, Giuly a explicat că doar dorește să-i ofere Biancăi șansa de a se apropia de Robert, întrucât a observat chimia dintre ei și nu vrea să priveze pe niciunul de niște sentimente intense, pe care ea, probabil, nu le-a simțit din partea concurentului.

Citește și: "E victimă!" Giuly, cu ochii în lacrimi! Concurenta i-a vorbit lui Robert despre Larisa. Cum a reacționat blondina când și-a auzit numele în camera roșie

„Nu este vorba despre asta, nu pentru că este Bianca și oricine altcineva ar fi. Așa cum am spus, conexiunea despre care a vorbit Robert și despre faptul că a spus că o înțelege pe Bianca, încă dinainte ca ea să vorbească, lucrul ăsta mi se pare foarte frumos și e mai rar să întâlnești o persoană care să te înțeleagă în felul

acesta”,  a argumentat Giuly.