Giuly izbucnește în plâns în gală! „Nu înțeleg de ce Robert trebuie să fie judecat!”. Aflați cum reacționează Robert duminică, 1 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 aug 2024, 21:00

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Giuly izbucnește în lacrimi din cauza judecăților la care este supus Robert.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Giuly nu mai suportă să vadă cum Robert este criticat și izbucnește în lacrimi.

Giuly izbucnește în plâns în gală

În episodul de mâine, 1 septembrie 2024, Giuly nu-și mai poate ține sentimentele și durerea în frâu, astfel că începe să-și exprime vocal nemulțumirea vizavi de faptul că toți concurenții din casă îl judecă pentru modul în care își exprimă opiniile.

Citește și: Gestul făcut de Robert i-a scos din minți pe concurenții din ”Casa Iubirii”. Motivul pentru care a fost pus la zid, în emisiune

Cu lacrimi în ochi și vocea tremurândă, Giuly spune că nu înțelege de ce Robert trebuie pus la zid pentru faptul că este calm și nu intră în conflicte.

„Noi n-avem niciun fel de problemă, ne iubim, dar nu înțeleg de ce trebuie să fim judecați! Nu înțeleg de ce Robert trebuie să fie judecat de toată lumea de aici că e cum este el afară! Robert este judecat! El nu a judecat pe nimeni, asta poate să confirme toată lumea!”, spune Giuly.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Citește și: Robi și Virginia izbucnesc în lacrimi! Concurenta de la „Casa iubirii” este copleșită de certurile avute, iar fostul ei iubit regretă cum s-a purtat cu ea

Andreea Mantea observă cum Robert se schimbă la față și, în momentul în care îl întreabă de ce s-a emoționat, concurentul pare că începe să verse și el lacrimi pentru durerea pe care o simte iubita lui.

Tensiunile devin mult mai mari atunci când prezentatoarea emisiunii anunță că este timpul ca băieții și fetele să meargă la vot. Aflați cine va fi votat și cine are mari șanse să plece acasă în episodul de duminică, 1 septembrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.