Giuly, pusă din nou la zid de Patrick și Cosmin! „Ce ai cu mine?” Aflați ce reproșuri aprige îi vor aduce băieții frumoasei concurente și cum va reacționa Robert, luni, 25 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mar 2024, 17:06
giuly si patrick casa iubiri Foto(4)

Giuly si Patrick, schimb de replici acide in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Patrick și Cosmin, ironii și atacuri subtile la adresa frumoasei Giuly! Tânăra va încerca din răsputeri să țină piept comentariilor răutăcioase, în vreme ce Robert va păstra tăcerea! Aflați ce se va întâmpla in Casa iubirii, luni, 25 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

În Gala de duminică, a emisiunii Casa iubirii, care a fost plină de emoții, tensiuni și suspans, Virginia, Bianca și Andrei au ajuns în pragul eliminării, însă în cele din urmă, Andrei a fost cel eliminat, însă tânărul a mai primit o șansă de a rămâne în cadrul show-ului, deoarece a fost salvat de Patrick. În calitate de lider al casei băieților, Patrick a fost mai votat decât Giuly, liderul în casă fetelor și astfel a reușit să îl salveze pe colegul lui.

Patrick și Cosmin, ironii și atacuri subtile la adresa frumoasei Giuly! Tânăra va încerca să țină piept comentariilor răutăcioase

În prima ediție a săptămânii, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată deoarece Giuly va fi din nou pusă la zid de către unii concurenți, care vor lansa critici și ironii. Cosmin va fi cel care va deschide seria afirmațiilor răutăcioase la adresa frumoasei concurente.

Tânărul va spune că Giuly se exprimă foarte greu și nu se face niciodată înțeleasă de cei din jur.

Citește și: Giuly, reacție fără precedent la adresa Larisei! „Ce plictisitoare ești!” Iată ce și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Robert

Cosmin: Cu toții ne-am dat seama, în urma materialelor văzute!

Giuly: Dar nu asta am vrut să zic! Altceva am vrut zic!

Julia: Cosmin las-o să vorbească!

Bianca: A început fata să vorbească!

Cosmin: Are virgulele prea mari și de asta! Faci pauzele foarte mari și am crezut că ai terminat!

Bianca: Poți să accepți un om că e așa cum e?

Giuly: Dacă voi vorbiți, n-am cum să vorbesc!

Patrick: Chiar mi-e drag să îți ascult... să îți ascultăm părerea!

Giuly: Stai să-ți spun... mai este încă un aspect important... adică acela de... da, m-am întrerupt și pot să-mi găsesc cuvintele?

Patrick: Te-am întrerupt cu ceva?

Giuly: Da, m-ai întrerupt! Nu mai știu ce voiam să zic!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Patrick: Așa vrei tu să crezi, dar nu te-am întrerupt cu absolut nimic!

Giuly: Nu mai știu unde am rămas!

Patrick: Ce tot atâta mă cauți? Astăzi toată ziua m-ai căutat încontinuu! Că eu te întrerup, că eu așa, că eu așa... ce ai cu mine?

Guly: Eu n-am absolut nimic cu ține! Nu știu ce tot vorbești!

Julia: Dar ai vorbit două ore de ne-ai plictisit!

Citește și: Cine este Roberta, noua concurentă din Casa iubirii! Băieții sunt în delir! Iată cum a reacționat Patrick! „Ai o voce frumoasă!”

Pe de altă parte, Julia și Larisa au lansat și ele la rândul lor câteva atacuri subtile la adresa partenerei lui Robert. Julia a încercat să îi dea de înțeles colegei sale că se exprimă foarte lent și că îi plictisește pe toți din casă cu felul ei de a fi. În vreme ce Larisa s-a supărat teribil din cauza că Giuly a învinovățit-o că nu o lasă să vorbească niciodată.

Julia: Nu mai vorbește!

Larisa: Din cauza ei are boală pe noi!

Julia: Că n-are argumente de asta are!

Larisa: Că nu poate să vorbească din cauza mea! Eu sunt problema! De asta nu vorbește ea! Incredibil așa ceva!

Julia: Vai, ce m-a enervat!