Giuly, pusă la zid în Casa iubirii. Băieții susțin că tânăra este plictisită de Robert. Cum se apără concurenta

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 25 mar 2024, 17:11

Giuly în Casa iubirii

Noi confruntări între Giuly și băieții din Casa iubirii. Concurenții îi aduc acuzații dure tinerei. Ce simte, de fapt, aceasta pentru Robert?

Luni, 25 martie, Giuly a avut parte de discuții aprinse cu băieții din Casa iubirii, care susțin că tânăra este plictisită de Robert, iar relația lor este doar de fațadă. Ce spune concurenta despre acuzațiile care i se aduc?

Citește și: Cine este Roberta, noua concurentă din Casa iubirii! Băieții sunt în delir! Iată cum a reacționat Patrick! „Ai o voce frumoasă!”

Giuly, ținta tuturor concurenților din Casa iubirii

O nouă săptămână tensionată a început în Casa iubirii. Băieții susțin că Giuly și Robert nu se potrivesc, deoarece concurenta are alt stil de viață. Mai mult, Patrick a mărturisit că a urmărit Camera Roșie a lui Robert cu Giuly și a observat că tânăra face pauze mari în conversațiile cu tânărul, adăugând că aceasta este plictisită de concurent.

Discuțiile dintre Patrick și Giuly par interminabile, astfel, concurentul ia o decizie neașteptată.

Patrick: "Giuly, văzând în Gală camera ta roșie, am văzut niște expresii. Au fost câteva momente în care păreai plictisită."

Giuly: "Plictisită de ce?"

Patrick: "Probabil de modul de abordare al lui Robert sau de discuțiile pe care le aveați."

Giuly: "Voi nu aveți de unde să știți ce simțim noi și pe parcurs se va vedea."

Patrick: "M-ai omorât, Giuly!(...) O să te chem în Camera Roșie."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Giuly: "Să nu mă chemi, pentru că ies."

Patrick: ''Ți-e frică!''

Sătulă de acuzațiile care i se aduc, Giuly mărturisește că este hotărâtă să nu mai comenteze părerile celorlalți concurenți din Casa iubirii, deoarece fiecare este liber să creadă ce vrea.

Cu toate acestea, discuțiile dintre Giuly și concurenți nu se termină. Tânăra vrea să afle de ce stilul ei de viață este un impediment în relația cu Robert.

Giuly:'' Larisa a spus că a văzut pe rețelele mele sociale și în mediul online că stilul meu de viață este diferit de al lui Robert. Acesta este un impediment ca un cuplu să fie ok sau să fie compatibil?(...) Mi s-a pus o etichetă, pentru că îmi doresc ce este mai bun pentru mine. Întotdeauna am primit ce mi-am dorit, pentru că am muncit pentru acel ceva.

A dori un stil de viață bun nu înseamnă să fi materialist sau să cauți un bărbat, așa acum spuneți voi, cu bani.''

Patrick: "Stai! Nu ți-a spus nimeni, nu am spus nicio secundă că Robert nu are o situație bună, Robert are o situație foarte bună, niciodată nu am spus că tu cauți bărbați  cu bani."

Citește și: Robi îi face declarații usturătoare Virginiei! „Încă un motiv de despărțire”. Concurentul a aruncat vorbe dure după ce a surprins-o pe brunetă cu Patrick

Giuly se simte atacată din toate părțile, însă susține că indiferent de situația financiară a fiecăruia, vor putea face împreună lucruri frumoase și mărețe.

Pentru a vedea ce s-a mai întâmplat în Casa iubirii, luni, 25 martie, urmăriți materialul video de mai jos.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?