Giuly, reacție fără precedent la adresa Larisei! „Ce plictisitoare ești!” Iată ce și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Robert

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mar 2024, 18:28

Larisa l-a avertizat pe Robert că nu se va sfârși bine relația cu Giuly! Iată cum a reacționat concurenta și ce dispute s-au iscat în Casa iubirii!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi momente captivante, concurenți dornici să lupte pentru jumătatea lor, care înfruntă în fiecare ediție noi provocări, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate din gelozie sau invidie. După ce în ediția precedentă, Virginia și Robi au ajuns într-un moment critic al relației lor și păreau că se îndreaptă către despărțire, astăzi, au fost luați în vizor Robert și Giuly care se află într-o perioada de cunoaștere.

Pe de o parte, Larisa l-a atenționat pe Robert că relația lui cu Giuly nu se va sfârși bine, iar pe de altă parte, Julia subliniat că Giuly este falsă când se află în fața camerelor de filmat.

Giuly s-a săturat să o mai asculte pe Larisa și a răbufnit aprig la adresa rivalei sale! Iată ce și-au spus cele două concurente

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, a predominat o atmosfera tensionată că și în ziua precedentă deoarece dispută dintre Virginia și Robi a continuat și mai aprig iar cei

doi concurenți par că se îndreaptă din ce în ce mai mult către despărțire. Iar pe de altă parte, Larisa și Julia i-au luat în colimator pe Robert și Giuly, care se află de ceva vreme într-o cunoaștere, însă nu dau semne să formeze un cuplu în cadrul show-ului.

Citește și: Larisa, reținută când vine vorba de Ștefan! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! „Nu mai dați concluzii pripite!”

Larisa a lansat un avertisment tranșant către Robert, căruia i-a spus în repetate rânduri că relația lui cu Giuly nu se va sfârși bine. Însă în cele din urmă, Giuly s-a săturat să accepte toate lucrurile negative spuse de Larisa și a răbufnit. Tânăra a reacționat și i-a răspuns rivalei sale cu aceeași moneda, printr-o critică aprigă. Și tot astăzi, Julia a susținut că Giuly ar fi falsă în fața camerelor de filmat.

Citește și: Virginia bate în retragere! „Îmi doresc un bărbat hotărât și care să știe ce vrea!” Iată cum a reacționat Robi în Casa iubirii

Robert: Larisa a spus că nu are încredere în tine și în ceea ce simți tu pentru mine și că o faci așa doar! Acesta a fost răspunsul Larisei la față locului!

Larisa: Am mai zis ceva!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Robert: Zi, Larisa, ce ai zis?

Larisa: Uită-te la episod atunci! Dacă ai fost acolo, ți-am zis și tu nu știi...

Robert: Acesta e rezumatul discuției pe care am avut-o!

Larisa: Bine!

Giuly: Când nu mai știi ce să zici... zici bine! Hai argumentează, spune!

Larisa: Eu deja am spus în casa băieților!

Giuly: Ce plictisitoare ești, Larisa, serios!

Larisa: Aș spune cum ești tu, dar nu pot!