Giuly și Robert, planuri mari de viitor! Cei doi concurenți își doresc să locuiască împreună: "Putem ajunge oriunde!"

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 28 martie, la Kanal D, unde Giuly și Robert au discutat despre viitorul lor în afara emisiunii.

Giuly și Robert sunt într-o cunoaștere în Casa iubirii, dar deja cei doi concurenți își fac planuri mari de viitor. Iată ce vor să facă tinerii după ce vor pleca din competiție.

Citește și: „La vârsta asta o să am deja copii” Bianca de la Casa Iubirii se pregătește să fie mămică? Fosta concurentă a dat marea veste

Giuly și Robert își fac planuri mari de viitor! 

Romantismul a atins cote maxime astăzi în Casă iubirii! Giuly și Robert nu se mai gândesc la răutățile din casă și au început să se gândească la viitor.

Chiar dacă ceilalți concurenți din Casa iubirii nu cred în relația lor, Giuly și Robert vor să dovedească contrariul. Astfel, în ediția de joi, 28 martie, tinerii au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre viitorul lor în afara emisiunii.

Incredibil ce face dragostea din om. Robert nu mai are limite când vine vorba de a se muta undeva cu Giuly.  

Giuly: "Am auzit că ai fost în Bistrița."

Robert: "Eu am auzit că vrea cineva să se însoare cu Bianca."

Giuly: "Mergem împreună cu Bianca la Bistrița."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Robert: "Vii și tu la Bistrița?"

Giuly: "Nu știu, vedem. O să vedem pe parcurs unde ajungem."

Robert: "Poți să vii în vizită. Poate mergem la Satu Mare."

Giuly: "E bine, eu mă gândesc unde ai vrea tu să stai, tu te gândești, de fapt, unde vreau eu să stau."

Robert: "Exact! Dacă situația va fi bună, nu știu dacă asta va fi o problemă. Nu mă limitez la nimic."

Giuly: "Cred că împreună putem ajunge oriunde. Eu am zis că știu că aș putea să construiesc cu Robert absolut orice și că îl văd pe Robert în absolut toate proiectele pe care le am eu pe viitor. Adică, cred și sunt convinsă de faptul că tu ești un plus pentru mine."

Fetele și băieții din casa iubirii au urmărit Camera Roșie pe care au avut-o cei doi concurenți, iar Cosmin îl vede pe Robert alt om lângă Giuly: ''E ca la mine cu Ștefania. Te încarcă!''

Citește și: „Vorbim împreună și ne înțelegem separat”. Tensiunea predomină în relația dintre Robi și Virginia! Ce nemulțumiri are bruneta la adresa partenerului ei

Rămâne de văzut care va fi parcursul celor doi concurenți în Casa iubirii și dacă vor reuși să-și ducă planurile la bun sfârșit.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?