Giuly și Robert, puși la zid de concurenții din Casa iubirii: "Ți-e frică..." De la ce a pornit cearta? Aflați ce se va întâmpla, joi, 29 august, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară are loc mâine! Giuly și Robert vor fi puși la zid de concurenții din Casa iubirii.

În ediția de joi, 29 august, concurenții din Casa iubirii au parte de o atmosfera tensionată, după ce Giuly și Robert ajung la replici aprige cu ceilalți concurenți din competiție. Ce se întâmplă între tineri? 

Citește și: Rebecca, dezamăgită când află de ce a chemat-o Antoni în camera roșie: „Una e să mă chemi că vrei, alta e să mă chemi că plâng” Concurenta a fost deranjată de faptul Antoni ar fi vrut să o cheme pe Virginia

Giuly și Robert, puși la zid de concurenții din Casa iubirii

În ultimele zile, Giuly și Robert au fost luați în vizor de concurenții din Casa iubirii. Acești susțin că Robert și-a creat o imagine falsă în cadrul emisiunii, doar pentru a fi plăcut de public. Iată cum îl apără Giuly pe partenerul ei și cum le ține piept băieților.

Giuly: "Nu înțeleg, care e deranjul adevărat? Se caută niște scuze inexistente."

Robert: "Am avut un comportament decent până în prezent aici, în Casa iubirii. Acum nu știu, vreți să scoateți de la mine anumite chestii, vreți să mă vedeți nervos... dacă vreți asta, să știți că nu se va întâmpla. Puteți trăi cu noi așa sau nu?"

Sebastian: "Fiecare discuție pe care o are Robert, de fiecare dată lui nu-i place să lungească subiectul și vrea să pună punct.

De ce? Ți-e frică să nu ajungi într-o zi să fii provocat, șă-ți ieși pe aici din minți?"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Giuly: "Acceptăm părerile voastre, altceva ce mai aveți?"

Sebastian: "În momentul de față, mie nu-mi place situația asta. Tu ai foarte multe deranjuri când noi sărim pe Robert, tu ți le expui, tu faci ceea ce simți, ești ok, aproximativ ca noi. El nu e așa. Știi de ce nu e așa?"

Robi: ''Nu vrea să-și păteze imaginea.''

Citește și: Rebecca, copleșită după ce Antoni a pus punct. Motivul pentru care concurenta a izbucnit în lacrimi: ,,Nu-mi mai place, mă simt în plus”

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de joi, 29 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.

 

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.