Giurgiu, emblema Romaniei in aceasta seara! Orasul de la Dunare a fost invadat de francezi. Vezi MOTIVUL

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:57

Ochii francezilor sunt atintiti astazi asupra unui oras romanesc de la Dunare! Un meci de fotbal este prilejul unei confruntari inedite: Giurgiu versus Lyon.

Cine castiga? Pe teren, probabil ai nostri, dat fiind rezultatul din tur. În rest, ca imagine, culmea, tot bulgarii par sa iasa învingatori. Toate explicatiile vin imediat!

Giurgiu este emblema Romaniei, cel putin in aceasta seara. Orasul de la Dunare a fost invadat de francezi. Mai exact, de o echipa obisnuita cu luxul marilor orase din Europa. Milionarii de la Olimpique Lyon s-au cazat la un hotel de 3 stele din Giurgiu.

Norocul lor, restaurantul de la parter este cotat la 4 stele. Oricum, imobilul este situat chiar langa traditionalele blocuri comuniste…

Cum poti sa inghesui o suta de milioane de euro intr-un hotel de 5 stele? Simplu: ii aduci pe cei de la Olipique Lyon si ii cazezi in Giurgiu. Echipa din Franta are o valoare de peste o suta de milioane de euro. Norocul nostru? Cateva vedete ale francezilor lipsesc! Suporterii s-au pregatit deja de meci.

Daca francezii au ales un hotel simplu din Giurgiu, fotbalistii-gazda stiu ei ce stiu. Doar cei de la Slovan Liberets s-au plans de hotelurile din Giurgiu, asa ca gazdele s-au mutat la 5 stele.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Fotbalistii de la Astra au ales malul bulgaresc al Dunarii.
Motivul e simplu. Hotelurile de la Ruse sunt mai luxoase decat cele din Giurgiu.

Bulgarii au inteles bine lectia- conditii mai bune, si preturi pe masura. Iar acum profita de pe urma turistilor romani sau a echipelor romanesti de fotbal, care se pare ca nu gasesc conditii decente in propria tara.

Sa tot fie 10 kilometri de la hotelul bulgaresc si pana la stadionul romanesc din Giurgiu.

Cei de la Astra vor parcurge drumul cu autocarul… Si, se vor ruga sa nu dea de vreun ambuteiaj pe podul de peste Dunare. Daca la conditii de cazare ne bat bulgarii, la capitolul buget ne depasesc francezii. Echipa Astra Giurgiu este evaluata la 25 de milioane de euro. Un sfert din valoarea francezilor. Asta, insa, nu-i impiedica pe fotbalistii nostri sa produca o mare supriza, mai ales ca au castigat la diferenta de un gol meciul din Franta.

 

Taguri: