Gizem Karaca, nunta de vis la Bodrum! Frumosa actrita s-a casatorit cu barbatul visurilor sale intr-o locatie de poveste! Iata ce rochie a purtat si cat de bine le-a stat impreuna!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 aug 2021, 13:52
video Foto(8)

Gizem Karaca si Kemal Ekmekci si-au unit destinele in prezenta a peste 700 de invitati.

Dupa o relatie de doi ani, Gizem Karaca si Kemal Ekmekci s-au casatorit, int-o locatie exclusivista din Bodrum. Cei doi si-au unit destinele in prezenta a peste 700 de persoane si s-au bucurat impreuna de cele mai frumoase momente, in incinta complexului turistic Nikki Beach din Bodrum. Printre invitatii de seama s-au numarat si multi colegi de breasla ai actritei, dar si celebri oameni de afaceri din domeniul de activitate ai mirelui: Kerimcan Durmaz, Ugur Ayaz, Zeynep Korkmaz, Berkay Osman, Farabi Eroz, Fatih Ayhan si Huseyin Kurutas, Erol Albayrak si Noyan Sahin,

(sursa: hurriyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.