Glassgsm - servicii profesionale pentru un telefon ca nou

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 15:35

Majoritatea oamenilor cand isi achizitioneaza un telefon nou, dupa ce l-au aruncat pe cel vechi undeva in adancul unui sertar, isi jura solemn ca de acesta vor avea infint mai multa grija, ca nu-l vor scapa si nu-l vor uda.

Ei bine aceste promisiuni sunt desarte, caci dupa primele luni in care mai ca l-ar tine pe o perna pufoasa intr-o vitrina de expozitie, se intampla primul accident. Si apoi inca unul si inca unul pana cand a-l pune in orez e deja inutil, caci crapaturile alea de pe ecran nu dispar in mod miraculos. Glassgsm este echipa pe care te poti baza ca iti vor readuce la viata telefonul pe care l-ai dezamagit.

Oricine merita o a doua sansa, atat tu cat si telefonul tau

Odata ce acestia ti-l repara si ti-l fac ca proaspat scos din cutie, ai ocazia sa te tii de cuvant si sa ai grija de el. Avand o vasta experienta in acest domeniu, cei de la Glassgsm, au o varietate de servicii la care puteti apela cu incredere. Reparatiile telefoanelor de la branduri importante cum ar fi Samsung, Iphone sau Huawei, sunt ca o joaca pentru ei, fiind totodata realizate intr-un mod foarte serios si profesionist.

Acestia s-au focusat pe reparatii de smartphone-uri rapide, avand multe piese disponibile pe stoc, ceea ce inseamna ca in majoritatea cazurilor vei pleca cu telefonul reparat dupa o  singura vizita la sediul acestora. S-au perfectionat in repararea Iphone-urilor, telefoane care desi sunt calitative, nu sunt si invincibile.

In ceea ce priveste smartphone-urile Samsung, clientii vin de cele mai multe ori cu ecranele zdrobite si display-ul trecut de punctul unei “resuscitari” reusite printr-un restart al telefonului. Insa dupa putina magie a mainilor dibace a celor de la Glassgsm, un service gsm bun in Suceava, parca nimic nu s-a intamplat cu telefonul clientului. Cat despre cele de la Huawei, sunt telefoane din ce in ce mai populare si indragite, dar si acestea sufera consecintele neatentiei. Insa acest service le readuc la fel de rapid la viata.

Decodeaza-ti telefonul

Un alt serviciu la care poti apela este cel de decodare al telefoanelor. Daca iti doresti sa treci la alta retea si esti limitat de vechiul operator de telefonie mobila, Glassgsm iti decodeaza rapid si sigur telefonul. Trebuie doar sa vii cu IMEI-ul si acestia iti vor comunica pretul. Toate preturile serviciilor lor le regasiti pe site.

Fie ca aduci telefonul personal sau il trimiti prin curier, acestia ii fac o diagnoza gratuita, pentru a fi siguri ca nu exista si alte probleme ascunse in afara de cele evidente. Ai garantia reparatiei timp de 90 de

zile, iar daca constati ca ceva este in neregula te poti reintoarce oricand. In medie termenul de reparatie al unui telefon este de 30 de minute, timp in care poti sta in service, sau poti merge sa savurezi o cafea prin imprejurimi. Recenziile primite spun multe despre acest service, tot ce trebuie sa faci este sa arunci o privire peste site-ul lor ca sa te convingi ca vrei sa iti lasi telefonul in mainile lor pricepute.

Daca ai intrebari suna-i la 0745554645.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.