Globul de Aur 2014. Cine sunt MARII CASTIGATORI ai premiilor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 00:30

Cele mai bune filme care au obtinut trofeul „Globul de aur” sunt „Teapa in stil American” si „12 ani de sclavie”. Cine a mai fost premiat, aseara, la Los Angeles?

##VIDEO97714##Marele castigator a celei de-a 71 -a editii a galei „Globurile de aur ” a fost filmul „Teapa in stil American” care a obtinut trei trofee. Povestea politica a fost desemnata cea mai buna pelicula si s-a impus prin Amy Adams care care a castigat la categoria cel mai bun rol principal feminin si prin Jennifer Lawrence care a pus mana pe trofeul pentru cea mai buna actrita in rol secundar.



Cel mai bun film la categoria drama a fost desemnat filmul „12 ani de sclavie”, regizat de Steve McQueen. Pelicula, bazata pe memoriile lui Solomon Northup, din 1835, prezinta povestea unui barbat de culoare, rapit si vandut ca sclav în Louisiana.

La categoria cel mai bun actor intr-un rol principal „Globul de aur” a ajuns atat la Matthew McConaughey pentru prestatia sa din „Dallas Buyers Club” cat si la Leonardo DiCaprio pentru rolul din comedia „Lupul de pe Wall Street”.


De la cei mai buni actori sa trecem la cele mai bune actrite! La aceasta categorie, cele doua trofee au mers la Amy Adams pentru rolul principal avut in filmul „Teapa in stil American” si la Cate Blanchet care a obtinut „Globul de aur” pentru cel mai bun rol principal feminin in drama „Blue Jasmine”.

Trofeul pentru cel mai bun regizor a ajuns la Alfonso Cuaron pentru pelicula „Gravity”.
Iar cel mai bun film de animatie a fost desemnat „Frozen”.

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.