Gluma lui Kiprianos a scos-o din sărite pe Elena! „Mi s-a părut foarte deplasată” Concurentul pare că a călcat strâmb în cunoașterea cu blondina

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 oct 2024, 22:00

Elena nu poate trece prea ușor peste glumele lui Kiprianos

Sursa: captură video Kanal D

Elena s-a declarat deranjată de glumele cu tentă făcute de Kiprianos. Se pare că umorul acestuia nu a fost primit cu aceeași lejeritate de către Elena, care a simțit că tonul glumelor a depășit o limită de confort personal.

Într-un dialog deschis cu Andreea Mantea, Elena a povestit că totul a început de la câteva întrebări pe care Kiprianos i le-a adresat într-un mod pe care ea l-a considerat nepotrivit.

Citește și: Patrick, pus la zid după gestul din gală: „Ce vrei să auzi, că n-o suport pe Bianca?”. Ce s-a întâmplat azi în ”Casa Iubirii”

Elena nu poate trece prea ușor peste glumele lui Kiprianos

Aceasta a exemplificat situația cu o întrebare inofensivă la început despre fructele ei preferate, dar care a escaladat rapid spre discuții mai sugestive.

Andreea Mantea: De ce ești supărată?

Elena: M-au deranjat niște glume care nu își aveau sensul. Din partea lui Kiprianos. S-a dus tot în direcția aia și nu e ok. Cu tentă.

M-a întrebat ce fructe îmi plac.

I-am spus pepene și cireșe și în momentul acela, Robi mânca o banană și m-a întrebat dacă îmi place și fructul respectiv. Au mai fost și alte glume și i-am spus că nu e ok. Da, am râs, dar gata.

Momentul culminant a fost când Elena a relatat o glumă pe care a considerat-o deplasată.

Gluma care mi-a pus capac a fost atunci când am stat eu dreaptă și a spus că-i place priveliștea din spate și mi s-a părut foarte deplasată și m-am supărat.

Kiprianos calcă strâmb de la început, se pare!

Kiprianos: Îmi cer scuze, Elena.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Indemnizația de la stat poate ajunge la maxim 8.500 lei pe lună! Cine poate beneficia de ea?

Deși Kiprianos a încercat să se justifice și și-a cerut scuze, menționând că „așa mai glumesc eu”, Elena a rămas fermă pe poziție.

Elena: M-a întrebat dacă am tatuaje în locuri ascunse.

Kiprianos: Așa mai glumesc eu.

Andreea Mantea: Ce impresie ți-a lăsat?

Elena a menționat că, deși Kiprianos poate părea liniștit, atitudinea lui sugerează altceva în realitate.

Citește și: Patrick va face pasul cel mare! „Vrei să fii iubita mea?” Concurentul va fi copleșit de emoții uriașe! Aflați cum va reacționa Bianca și ce se va întâmpla marți, 29 octombrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Elena: M-a deranjat, mai ales că vin din partea lui. Pe cât de liniștit pare, probabil în interiorul lui este altceva.

Kiprianos: Ai văzut să fac glume de genul cu altă fată, cu tentă?

Elena: Cum să mă întrebi așa ceva?