Glumele Teodorei l-au scos din minți pe Antoni! „Taci!”. Aflați de la ce a pornit totul în noul episod din „Casa iubirii” de marți, 1 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Antoni este scos din minți de gluma făcută de Teodora.

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Antoni este scos din sărite de glumele făcute de Teodora în grădină cu Robi.

Glumele Teodorei l-au scos din minți pe Antoni

În episodul de mâine, 1 octombrie 2024, Robi și Teodora sunt surprinși în tandrețuri de Antoni, care are nevoie de ajutorul colegului său la ștersul cămășii acolo unde nu ajunge.

Citește și: Ce s-a întâmplat între Virginia și Roberta în vestiarul fetelor. Cele două concurente și-au lansat acuzații grave: „M-a udat din cap până în picioare”

În video vedem că, după ce Robi l-a ajutat pe Antoni, Teodora glumește pe această temă și spune că Robi este un om bun la suflet fiindcă îi ajută pe cei săraci și nevoiași, în acest caz de Antoni.

Concurentului nu-i pică bine gluma Teodorei și spune că nu are sens să-și bată gura aiurea, moment în care Teodora, tot în spirit de glumă, îi întoarce replica.

Citește și: Giuly și Robert, aspru pedepsiți pentru că au încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Am aflat cu surprindere că ați mai fost în Italia de alte trei ori!” Andreea Mantea a făcut un anunț tulburător! Toți concurenții au amuțit

„Păi taci, tocmai”, spune Teodora.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Deși Robi și Teodora se amuză teribil pe seama lui Antoni, tânărul se enervează și se ceartă cu bruneta din cauza glumei „deplasate” pe care a făcut-o pe seama lui.

„Antoni a devenit antipatic pentru toată casa, sincer, o zic din tot sufletul meu. O simt!”, spune Moldo, în timp ce asistă la conflictul din casă.

Ce se întâmplă mai departe aflați marți, 1 octombrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.