Gogosi din peste, un aperitiv perfect pentru gurmanzi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 12:10

Cui nu-i plac gogosile? Umplute cu gem, vanilie sau ciocolata, sunt un desert delicios. Pentru ca sunt la mare cautare, bucatarii au inventat, insa, o reteta noua: gogosile din carne.

Sunt la fel de pufoase si, desi nu sunt dulci, sunt pe gustul gurmanzilor! Sa vedeti de ce ingrediente aveti nevoie pentru aceste gogosi inedite! Pastrav, cartofi, smantana, faina, sare, piper, ou si pesmet, sare, ceapa, marar. Rumena, dulce si pufoasa!

Cine n-a gustat din clasica gogoasa? Plictisiti de aceeasi reteta, bucatarii banateni au schimbat-o. Prepara gogosi din carne. Ca forma sunt identice, dar gustul, total diferit! La fel ca si gogosile clasice, aluatul realizat din peste si cartofi pisati se dau prin faina si pesmet.

Apoi se rumenesc in ulei incins.

Timpul de preparare este de maxim o jumatate de ora. Daca gogosile clasice sunt un desert delicios, gogosile carnivore pot sa constituie un pranz consistent. Daca vreti sa aflati cum se prepara, aflati direct de la chef, in materialul video!

##VIDEO112155##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.