Gogoșile sunt desertul copilăriei, cu toții ne-am delectat cu aceste bunătăți pregătite de bunici, astfel, Patrizia Paglieri s-a gândit ca astăzi să facă tradiționalele gogoși pufoase la Dimineața cu noi.
Rețeta de gogoși a Patriziei Paglieri
Dacă în ultimele săptămâni, Patrizia Paglieri ne-a obișnuit cu unele dintre cele mai sofisticate rețete din cariera sa de bucătar, ei bine, astăzi, chef s-a gândit să aducă un pic în emisiune gustul copilărie și a pregătit gogoși pufoase.
Gogoșile sunt cel mai adesea asociate cu copilăria petrecută la bunici. Gustul lor aromat ne amintesc cu drag de momentele lipsite de griji și de momente de tihnă.
Viviana Sposub a intrat în bucătărie pentru a „fura” meseria Patriziei și să afle cum se pregătesc gogoșile.
Viviana: Ce gătim astăzi?
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Patrizia Paglieri: Viviana, astăzi facem gogoși.
Viviana: Ce surpriză și pentru băieți.
Patrizia Paglieri: Am topit 10 grame de drojdie în lapte călduț și acum lucrez un pic și apoi pun ouă, 3-4 ouă, vedem. 70 de grame de unt, 50 de zahăr, o coajă de lămâie.
Viviana: Le facem simple sau adăugăm gem sau ciocolată.
Patrizia Paglieri: Simple!
De asemenea, așa cu și-a obișnuit telespectatorii, dar și colegii, chef pregătește și a doua rețetă, care este un pic mai exotică.
S-a decis să facă rulouri de somon cu brânză și mărar, pe pat de rucola, o gustare potrivită pentru această perioadă, mai ales că afară este foarte cald și trebuie să fim foarte atenți la ceea ce mâncăm. Alimentația trebuie să joace un rol important în viața noastră, de aceea trebuie să acordăm o atenție sporită alimentelor pe care le consumăm.